-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martin97
aktív tag
Ez a fekete kép dolog szerintem totál random probléma (már kezd az agyamra menni). Nálam valamikor felébred valamikor nem. A ram hibát nálam meg a túlmelegedés okozz(t)a. A kép nálam szerencsére még nem vibrált (kop kop). Esetleg megpróbálhatod a firestrike (extreme)-ot, nálam ennél mindig túlmelegedett amikor a játékok is szaroztak.
-
HopeckoR
aktív tag
Garanciafutárt kell hívni.
Ha a hibajelenség nem jelentkezik náluk akkor 2500Ft a garanciafutár, illetve természetesen nem cserélik a kártyád.
"Jogos minőségi kifogás esetében a GaranciaFutár szolgáltatásunk ingyenes, amennyiben a termék hibátlannak bizonyul, a házhozszállítás díját, bruttó 2500Ft-ot számolunk fel, ezért az Ön érdekében kérjük, csak akkor vegye igénybe ezt a szolgáltatásunkat, amennyiben biztosan meggyőződött a hibáról, s annak oka nem nem rendeltetésszerű használat." -
Martin97
aktív tag
Furmark, 3dmark firestrike(extreme) (ez a kettő rendesen terheli a gpu-t) ha lefut nincs nagy baj, de ha valami baj van az szerintem játék közben is hamar kiderül.
Nekem furmark és 15 perc bf3 után már kiderül, ha a vram túl magasra van belőve, szerencsére a két 8 cm-s venti hozott +200 mhz-et, colossal89 tanácsára. -
huan
őstag
Sziasztok!
Már mindent kipróbáltam a néha beremegő és ugyan ritkán,de teljesen elfeketedő képernyő és csak resetelhető problémára,de még mindig előjön.
Nem segített a teljes eltávolítás és catalyst újratelepítés, a legújabb 14.6-os catalyst van fent,de még néha előjön. Lehet hűtésprobléma? Feltettem a Sapphire TRIXX-t,hátha azzal jobb lesz.
Nincs valami videókártya tesztelő progi,ami végigfut és megizzasztja a karit,hogy kiderüljön van-e baja?
Új hozzászólás Aktív témák
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hobby elektronika
- Motoros topic
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Peugeot, Citroën topik
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ASRock RX 7800 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- MSI RTX 5080 16GB GDDR7 VENTUS 3X OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 6900 XT 16GB GDDR6 TOXIC OC Eladó!
- PALIT RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 DUAL Eladó!
- Csere-Beszámítás! MSI Ventus 3X RTX 4070Super 12GB GDDR6X Videokártya!
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest