- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- iPad topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Ugee UT3 - ismerős vagy valahonnan
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vadernagyúr
senior tag
válasz
epigramma #4125 üzenetére
Értem. Esetleg olyan oldalt tudtok,ami konkrétan összehasonlit két videókártyát? Nekem is elég jól futnak a játékok,csak én maxon szeretnék játszani
Mert medium környékén,majdnem high-on nekem is fut a GTA5,pedig csak egy régi 5770-es kártyám van.. És ha csak 5-10 fps a különbség,akkor nem cserélném le
-
-
Tommee
aktív tag
válasz
epigramma #4071 üzenetére
Mi a többmonitoros neked?
Nekem állandóan bekapcsolva van 2 monitoros, kiterjesztett megjelenítő (DVI-n monitor, HDMI-n TV) különböző felbontással, minden ok.
Nekem Gigabyte R7 260X 1GB-osom van és hasonló hőfokokra képes és zörög a ventilátora... -
Martin97
aktív tag
válasz
epigramma #4069 üzenetére
Megnéztem. A rögzítése megoldható egy kis sufnituningal (gyorskötöző). Viszont ami a nagyobb probléma az az, hogy a vrm hűtőbordája miatt nem tudod síkban feltenni a hűtőt. Annak a helyén ki kellene vágni/reszelni a lamellákat. Meg ugye a ventit cserélni, bár az is lehet csak olajozni kell. Kicsit macera, de megoldható, és a hőelvezetését is ~250w körülre tervezték, szóval beljebb lennél vele.
A hőfok amit írsz az még jó. Én a helyedben újrapasztáznám. Az is számít valamit, és csak utána lépnék drasztikusabban.
-
Martin97
aktív tag
válasz
epigramma #4064 üzenetére
Pasztázni mindenképpen megéri. Nekem van egy döglött gtx 580-am. Spaprkle thermal guru hűtővel. Az egyik ventije hibás, de cserélhető pár forintért. Ha gondolod akkor megnézem, hogy rá megy-e a 260x-re.
Aftermarket hűtő nem nagyon éri meg ebben a kategóriában. Nekem is az 1 ventis sapphire van, és tuningolom is. Persze nyáron kicsit visszább veszek a tuningból, de 85 fok fölé nem megy.
-
Joe.36
addikt
válasz
epigramma #4059 üzenetére
[Nekem ez van] és húzva is van még, alig melegszik, még ebben a melegben is, halk, nincs is szinte hangja. Szerintem erre a kártyára kell a két venti és a jó hűtés. Nekem zárt, de jól szellőző , elől be hátul és fent ki, Thermaltake házban van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
AMD Radeon™ 7790 / R7 260 / R7 260X / 360 topik
PH tesztek: HD 7790 teszt, R7 260X teszt.
- 28nm GCN mikroarchitektúra
- GPU: Bonaire
- Memória: GDDR5, 128 bit
- DirectX: 11.2
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Gigabyte GeForce RTX 5070 TI Eagle OC 16GB GDDR7 - Új, bontatlan, készletről!
- Palit GeForce Dual RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 - Számla + Garancia
- GPU Videokártya Hűtés Szerviz NVIDIA Pasztázás & Thermal Padozás 4060 4070 4080 4090 Ti Super
- MSI RTX 2070 Super
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- AKCIÓ! Apple Watch S9 45mm Cellular acél GOLD okosóra garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - Slate Titanium - Használt, karcmentes
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i7-4GEN I 8GB I 512SSD I NVIDIA I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest