-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ RX Vega 64 / 56 Téma összefoglaló !
Új hozzászólás Aktív témák
-
ScomComputer
veterán
válasz
Cyberboy42 #12072 üzenetére
Hali...legegyszerűbb, ha linkelt videó alatt levő profilt kipróbálod, nálam nagyon jól müxik....
-
ScomComputer
veterán
válasz
DeckardCain #11275 üzenetére
Mé ?
-
ScomComputer
veterán
-
ScomComputer
veterán
Erre is írjatok már légyszi aki vágja a témát..vagy ilyen bugos ez a relive?
[link] -
ScomComputer
veterán
Hogy tudom eltüntetni a számlálót,ha nem jön elő a toolbar??
-
ScomComputer
veterán
Ez a relive ilyen fos...nem működnek a gyors billentyűk csak ha akarnak,át írom másra ua.,még ekkora szart...
A toolbar elő se jön,.. -
ScomComputer
veterán
válasz
Zagazon0 #11045 üzenetére
Már írtam neked én is a driverben minden benne van( a monitorozó progi is,nézz utána vannak videók a yt.-on,mit hogyan kell...), de csak nem láttunk tőled semmit, egy hwinfo64-s képet sem a vga részről, pedig az lenne a lényeg,de úgy csináld, hogy elindítod a hwifot a háttérben, más progit nem és játszol egy 10-20 pőercet utána küldöd róla a képet...
Ha nem csinálod amit mondanak,minek írsz ide segítségért....Meg próbáld már meg másik játékkal,mint ahogy írtam is anno, ne a "Borderlands 2"-vel valami erősebb BF5, vagy más Division 2,stb...
-
ScomComputer
veterán
válasz
Zagazon0 #11029 üzenetére
Leírom én is de hiába ,mert úgy sem csinálod meg....törölj le minden Msi AB, Asus GPU Tweak és egyéb szemetet, de úgy,hogy teljesen távolítsd el, és mindent a radeon settings(driveben) állítsd be, mert ezek a un. third party progik bekavarnak..nekem a ventivezélésbe kavart be az msi ab...
A radeon driver tökéletesen elég mindenre, nem kell külső program..
Meg ne a gpu-z-t használd, ahogy írták is tedd fel a hwinfó64 legújabb beta verzióját és azzal használd..
Ja és ne ilyen kaki játékokat próbáljad már hanem valami vga zabálót...(#11025) Speed(R):thx...én is szeretem a csendet...
-
ScomComputer
veterán
Köszönöm a válaszokat,értettem én mire gondol,csak ugye új vega-sként nem igen hittem el,hogy be lehet érni egy 56-al a 64-et...
-
ScomComputer
veterán
Hali...ez a fallout 76 random fps drop(lag), ez másnál is így van vega56-on,megy f@szán egyszer csak 100-ról vagy 40-re leesik...
-
ScomComputer
veterán
Víz csak a procin van 9700K@5ghz,most...ez egy Sapphire Pulse Vega 56,de nagyon meg vagyok vele elégedve,hőfok és teljesítmény téren is 1440P-ben,igaz van egy két kompromisszum, de az elhanyagolható...
Akkor azt mondjátok jó a hőfok, nem sok az hot spot 80 körül?Ja és igen, a ház a baromi jó..
-
ScomComputer
veterán
Köszönöm a segítséget is az infót..
-
ScomComputer
veterán
-
ScomComputer
veterán
-
ScomComputer
veterán
Nekem nem működik az overlay játékok alatt,hiába csinálok bármit...
Miért? -
ScomComputer
veterán
válasz
#82819712 #10918 üzenetére
Semmi nincs beállítva,elállítva,egyelőre csak a venti "profil", a többi alapon van..
Az MSI AB-t meg egyebet már töröltem,felesleges,a driverben minden benne van és nagyon jó is,jó pár éve nem volt amd-s vga-m,saját...gépeket természetesen raktam össze amd-vel,na de most az kell mondjam kellemes csalódás, egy rtx után...várom a navit,azt behúzzuk.. -
ScomComputer
veterán
Az miért lehet,hogy wattman-ben beállítok egy profilt mentem,alkalmazom,de néha-néha a gép újraindítása után nem töltődik be,alapon megy minden visszaáll egyediről,kiegyensúlyozottra...
-
ScomComputer
veterán
Köszi...tehát itt sem kell a vsync,mint a gsync-nél, és kell a korlátozás a monitor frekire, DE pont annyi legyen az FPS korlát mint a monitor freki vagy alatta minusz 2-3 fps,mert gsync-nél így kellett...??Tehát 100hz-nél 97-re ment a korlátozás... mi az a chill ?
Thx.. -
ScomComputer
veterán
Hali...ez freesync,hogy is működik?
Bekapcs. a driverben, bekapcs a monitoron és ennyi ha játékban be van lőve a vsync akkor is free megy?
Thx..(#10906) Kolbi_30:köszi szépen az infót...igen azt is kipróbáltam már...
-
ScomComputer
veterán
Meg is van...
-
ScomComputer
veterán
Hehe..oszt ezzel én mit tudok csinálni..??
Egy kérdés:itt is hasonló a beállítás a freesync-nél mint a gsync.nél,hogy ha 100hz-s a monitor akkor alá kell fixálni az fps-t -2..3-al tehát 97-re fixálni?
Thx..(#10895) AtHoS: köszi ismét !!
A hwinfót használom főleg de néha be-be figyel az aida is....én meg már azt hittem a vga halt meg...
Rég óta.. nem volt amd-s vga-m, a first driver install-kor mielőtt nem indítottam újra a gépet... zöldes-lilás lett a kép,na mondom gameover...de nem...(#10896) SP!T: ment pü !
-
ScomComputer
veterán
Na kezdődik....BSOD a Division 2 alatt,minden alapon semmi oc...."Thread Stuck In Device Driver"
Ez mi? A legújabb driver van fenn.... -
ScomComputer
veterán
-
ScomComputer
veterán
Hali...tudja esetleg itt valaki,hogy az "AMD 50th anniversary Promo" meddig tart a vga-nál,kellene egy vega56 majd de akkor már onnan ahol van hozzá game is...
Köszönöm.. -
ScomComputer
veterán
-
ScomComputer
veterán
Ezt láttátok már,vízzel milyen kavar az R.VII...
-
ScomComputer
veterán
Hali,aki Radeon VII-el tolja a Division2-t, annak nincs semmi bug,hiba,crash,egyéb?
A többi játékkal,progival sem?
Thx.. -
ScomComputer
veterán
Egy kérdés, az R.VII-t mindegy melyik gyártó úgy is ref. mind...igaz?
-
ScomComputer
veterán
Van itt valakinek Radeon VII?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Motoros topic
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Frissítéseken munkálkodik a Samsung a munka ünnepe előtt
- További aktív témák...
- DOBOZOS!! ASUS GTX 1660S Phoenix (6GB GDDR6 192bit) -- tesztelt :: BESZÁMÍTÁS!
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Eladó Sapphire Radeon RX 6900 XT Nitro+
- Gigabyte GeForce GTX 1060 3GB Mini ITX OC GPU
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! AMD!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- Lenovo Thinkpad P1 gen1, gen2, P52s FHD, 4K oled touch
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Dell Optiplex 3000 SFF asztali számítógép - i5 12500 8GB RAM 256GB SSD Intel UHD 770 IGP
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest