Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Plasticbomb

addikt

válasz TESCO-Zsömle #3453 üzenetére

A VGA hogy fut? Ez nem processzor-alaplap-RAM, ez a VGA driver. Ezt csinálta addig, amíg nem stabilizáltam az állapotokat, illetve a vizes biossal csinálta jellemzően. Sima AIRel inkább az volt, hogy nem volt elég a szufla a HBMnek, azért lejjebb kapcsolt, és emiatt nem volt meg a teljesitmény, hiába ment a GPU 1550en- 1560re egy pillanatra nem volt elég. Most adrenalin van fent, de azóta lehúztam a boostot+addig bütyköltem, hogy most rendben van.

Ha jól emlékszem, valahol azt irták, hogy tulajdonképpen mikor a gpu frekvenciát vált, akkor történik a kifagyás, és az adatok alapján, amiket eddig összeszedtem, nekem is úgy tűnik, hogy pl superposition jelenet váltásnál (mindig a 10es végén, a 11esre váltásnál) ahogy hirtelen változik a frek nem tudja lekövetni valami, és akkor omlik. Ezt kicsivel több fesszel előzöm meg most, kb 0,01 v (10mV) többet adok rá, mint ami kell ahhoz, hogy a firestrike stabil frekin lefusson, akkor már a Superposition is lefut stabilan.

Valószínűleg a hwinfos összeomlást is ez generálta, gondolom az pluszba olvasta az adatot a kártyától, s néha rossz pillanatban...

Új hozzászólás Aktív témák