- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Milyen monitort vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Házimozi haladó szinten
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
madagaszkar
tag
válasz tankraid #28020 üzenetére
A kártyán - Sapphire Rx580 nitro+ OC 4GB - található egy pici, körömmel elérhető "bios switch" feliratú kapcsoló. Én tegnap állítottam át, mert nagyon melegedett a gép, gondolom a magas fogyasztás miatt. Gyárilag 1411 Mhz a GPU órajele, az átkapcsolással átáll az alap 1340 Mhz-re. Ez jót tesz a fogyasztásnak és a melegedésnek is egyaránt, legalább is az én gépem érezhetően hűvösebb lett azóta, igaz ezzel egy időben vettem bele egy hátsó 12 cm-es ventillátort is, ami kifelé szívja a levegőt a gépházból. A RAM órajele az marad 2000 Mhz. Játékteljesítményben FHD felbontásban semmi teljesítmény csökkenést nem tapasztaltam az i5 4460-as processzor mellett. Majd ha az újabb játékoknak esetleg kevés lesz a kártya ereje visszaállítom, de addig így tökéletes. Példaként említem meg, hogy a Gears of war játék alatt -kb. 2 óra - csak 42 fokosra melegedett fel a kártya.
[ Szerkesztve ]
-
madagaszkar
tag
válasz Cyberboy42 #27763 üzenetére
Én is úgy értelmezem, mert a honlapjukon opcionálisként írják. Ezek szerint alapesetben anélkül is működik?
Aki rendelkezik ilyen kártyával vagy ért hozzá, nagyon megköszönném ha tudna segíteni. -
madagaszkar
tag
válasz Pakmara #27754 üzenetére
Üdv!
Én is ugyan azt az alzás sapphire (RX 580 Nitro+ 4 Gb) kártyát rendeltem amit te. A Sapphire honlapján a specifikációknál azt írják, hogy 1 x 8-pin + 1 x 6-pin (optional) AUX Power Connector. Az én tápegységemen viszont csak 1 db 6+2-es pin csatlakozó van. Szabad csatlakozó ezen kívül csak ez a kettő van. . A kérdésem az lenne, hogy hogyan tudom majd csatlakoztatni az említett vga kártyát a táphoz ha nem rendelkezem annyi kivezetéssel. Teljesen laikus vagyok a dologhoz, remélem nem feleslegesen vásároltam a fiamnak és valahogyan tudjuk majd használni.A jelenlegi kártyám egy GTX 750 Ti.
Ebben kérném a segítségeteket.
Előre is köszönöm a válaszokat.
A tápom CHIEFTEC IARENA GPA-450S. Ennek a cseréjére már nincs keretem sajnos.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- ASUS routerek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Path of Exile 2
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Asszociációs játék. :)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- Opel topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- AKCIÓ! Sapphire NITRO+ RX 5700 XT 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Nvidia Geforce GTX 1080 TI Aorus
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! ASUS ProArt GeForce RTX 4070 OC 12GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest