-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Danecay
addikt
válasz
paprobert #42249 üzenetére
Ez inkább valami anomália! A laptopon is Win10 van ergo elvileg nem opredszer hiba, ha hardverhiba lenne az nem oldódna meg egy alvó állapottól és kb. ugyanezt gondolom a driver hibáról is, főleg hogy utóbbi már többször is frissítve volt, már ami a VGA-t illeti. A monitorhoz nyilván nem fognak havonta új drivert kiadni. Matematikailag stimmelhet az egyenleted de én inkább a közös ötletelésért dobtam be ide a témát mintsem a tényszerűségek közléséért. A hardveres gyorsítás pl. egy életszerű megközelítése volt a problémának még ha nem is az volt a megfejtés.
Most azon vagyok, hogy VMware-el teszek fel egy szűz WIn10-et, megnézem úgy mit mutat.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- AliExpress tapasztalatok
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hobby elektronika
- Gitáros topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Medence topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest