- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dell notebook topic
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
Én pcx hez küldtem vissza cuccokat azonnali csere garancia volt rá fizetve de mindent teszt okra hoztak ki de akkor is 1 hétbe került,pedig szerintem hamarabb simán meg lehetett volna.
Egyébként sajnos basztatás nélkül képesek húzni.Mikor anno 212 ben a pcx től rendelt alaplapomon a processzor foglalat tűk egy csomó el volt nyomva vissza küldtem fotóval demonstrálva még ki sem szedtem a dobozból el kezdték húzni halasztani a csere dolgot,hogy vizsgálják,aztán meg az volt ki küldik németországba az kb 2 hónap,de mondom basszus mit vizsgálnak a lenyomott tűkön még ki sem vettem a dobozból,még procit sem raktam bele,a hiba meg szemmel látható.Erre jöttek azzal oké vissza utalják a pénzt na mondom frankó el mentem a közeli számtek boltba,hogy rendeljek másikat ,már meg rendeltem mire hívtak a pcx től,hogy jaj még sem utalnak mert véletlenül van egy ugyan ilyen lap a polcon és el küldenék azt nekem.Na ekkor már mérges voltam,vissza a boltba le mondani a rendelést,és aztán küldték a lapot,de nagyon sokat kellett őket basztatni.[ Szerkesztve ]
Az aki kérdez, öt percre tudatlan, de az ki nem kérdez,örökre tudatlan marad.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Half-Life - A G-Mant megszólaltató színész rejtélyes bejegyzéssel zárta az évet
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple asztali gépek
- Háztartási gépek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mikrotik routerek
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest