- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lacus83
senior tag
Nekem semmi bajom a Chromeal,hv gyorsítás ide vagy oda.Én kb semmit nem buheráltam benne eddig sem.
Egy bajom volt BF1 kb mintha béta lett volna,eltűntek az almenük játékban,ahol ikonoknak kellett volna lenni nem volt ott semmi.De kb nem sokkal később a Win 10 is elokádta magát,így Win telepítés lett.
Uánna a BF1 is megjavult,legutolsó Amd driver van fenn.Még egy érdekesség pl monitor kikapcsolása.Kép elment,de a moncsi háttér világítása megmaradt.Dp port,HDMI port,DVI port mindegy volt.
Moncsi drivert kellett neki feltenni,azóta az is ok. -
ggbuffon1897
őstag
nekem az 1060-al sosem volt ilyen jellegű gondom (pedig G1-em volt, és a Giga-ról amúgy is megvan a véleményem VGA-k terén), ami leginkább zavar, az az fps drop, attól egyszerűen meg tudok őrülni. El tudom fogadni, ha nincs meg a 60fps-em, de ezek a néha 10-15fps-es kilengésektől egyszerűen a falat kaparom, mert zavaróbb, mintha fixen lenne 40. A másik oldalról is volt már pár kártyám és innen is az elmúlt 2évben (nagy csereberélő vagyok
) , de mindig csak ezen az oldalon megy a problematika, meg h buherálni kelljen jobbra-balra.
Számomra az is nonszensz, h én folyamatosan állítgassam a driverben a teljesítmény hatékonyságot, h az órajeleket ne emelgesse jobbra-balra mondjuk böngészés alatt és szökjön fel a kártya hőmérséklete 60C környékére. Szerintem ez nonszensz és ilyennel sosem találkoztam a másik oldalon.
Félreértés ne essék, senkit nem lebeszélni v ilyesmi akarok vagy a másik oldalt dicsőíteni, meg nem is ríni, csak néha elpukkan az agyam és megelégelem
Vagy egy régebbi történetem, amit itt anno a topikban is szóvá tettem, h régebbi játékok (pl. Assassins Creed 3) nem hogy a 60, de még a 40fps sincs meg. Mindezt a másik oldalon egy 750ti is tudta. Hogy az AMD vagy szoftveresen nincs rendben, vagy a gondolkodásuk mostmár tényleg ennyire csak a jövőbe látó (ami ugye vagy beválik vagy nem) nem tudom.
-
ggbuffon1897
őstag
-
Gyuri27
félisten
[link] "Ha EU tagországból érkezik a csomagod vagy EU szállítással tagországi vámolással (EU warehouse, EU express) akkor abban az esetben sem vámot sem ÁFA-t nem kell fizetni."
Csapoati: ha kereskedsz vele akkor ok. De mint magán lidérc? Még eu-n kivülről érkező cumó esetén is lehetséges, hogy se vámot se áfát ne fizess. Ne öljetek már meg.
-
Csapoati
nagyúr
Az Asusnál 1000 Ft-ot ad a kuponkód.
Így "csak" 71650 a vége.
Egyébként holnap én is csatlakozom a tulajok táborához egy Asus Strix RX 470-nel. Tudom, hogy szar a venti-power profil, de majd elbíbelődök vele. A mostani vga-mnál (szintén Asus, GTX 960 TURBO) is ugyanez volt a helyzet.
-
-
s.bala31
őstag
Lemértem a Hitman-t is Full Hd-ban. Bár az első 2 benchmarknál 5-6 fps-el kevesebbet kaptam mint a nagy tesztoldalak eredményei. Ezután Exclusivefullscreent átállítottam sima fullscreen-re és utána már beállt a számláló és kb azokat az eredményeket kaptam mint amik a neten fellelhetőek.
DirectX 12
Ultra Quality settings
MSAA
16x AFalap: 73,82 fps
OC: 77,17 fps16.11.2 ez a driver eddig nálam nagyon bevált, szinte minden játék gyorsult pár fps-t a korábbi verzióhoz képest witcher 3 még lehet többet is.
-
Apucy01
őstag
A 380 előttig csak sapphire kártyáim voltak ki véve egyet 9600 xt ő club 3d volt.. most asus van ez is van NEKEM olyan jó mint a sapphire hogy miért váltottam mert ezt olcsóban kaptam meg 5 év garival.
Más részt a nitro hoz nem volt bizodalmam ha valaki benéz a 380 topicba fura mód talál nem kevés olyan hsz t ahol a giga g1 is el veri a sapphiret. persze ettől még nem rosz de nem is a legjobb gyártó csupán csak az egyik legolcsóbb. Nekik a vapor-x volt a nagy dobás azok igen csak jó kártyák voltak, szerintem nem kellet volna ezzel a nitro mizériával leváltani. -
-
ncc1701
veterán
Arra hivatkoztak, hogy ez VGA esetén egy elfogadható érték. De mondom bakker, most tél van, nyáron melegebb van, ami most 88 fokos, az simán lesz 100+. Hiába mondtam, h a referencia is max 80 fokig megy. Nem is értem ezeket. Mindezt úgy, hogy cégesen náluk hagyok havi fél millát.
-
HSM
félisten
Azért elég durva a a különbség, ha valaminek ténylegesen igénye lenne a 8GB-ra... Egyszerűen ott nulla lenne a sebesség a 4GB-ossal, ha nem butítod vissza leginkább a textúrákat arra a szintre, ami 4GB-ba befér, vagy egyéb anomáliák jönnének.
Ettől függetlenül bőven van létjogosultsága mindkettőnek.(#9882) TechN7ne: A számítási kapacitáshoz nem sok köze van a memóriaigénynek. Két külön erőforrás.
-
tothm1991
csendes tag
-
SzlobiG
félisten
-
R3laX
addikt
Visszament most a 16.10.2-es, de hogy a 10.3-tól mindegyikkel szarabb. Pedig játszanék a COD IW-vel is..., ahhoz meg már az újabb ajánlott
. Mind1, mert a top a BF most, de vmit kezdhetne magával driver terén az AMD, vagy minden frissen kijött kártyával szenvedés az elején? Jó pár évig használt kártyáim voltak.
-
-
füles_
őstag
Ennél a játéknál is jól látszik,hogy milyen nagyszerűen működik a Polarisban a PDA és az utasítás előbetöltés
RX 470 4GB 2048 stream processzorral és 32 blending egységgel egálban jön ki a 2816 shaderes,64 blendiges 390X-szel,amin ráadásul 8GB VRAM van.
De meg lehet nézni a többi GCN-t,sehol sincsenek.Nagyon hasznos ez a két funkció a GCN4-ben -
HSM
félisten
Viszont ha most anyagilag csak a VGA-ra futja, simán beteheti a mostani processzor mellé a tesztek alapján, nem lesz rossz az eredmény. Aztán később lehet majd fejleszteni a procin is. Míg ha most processzort cserélne, akkor a mostani VGA-val aligha látna jobb futási sebességeket.
-
trufa12
addikt
Bunkó mind mint a segg, nekik az a lényeg meg tudják xopatni azt aki nem jártas ez ügy menetében , csak azért 1 híresebb boltból nyugodtabban vesz az ember, mert tudja hogy legalább kap valamit , gari után , nem eltűnnek v hónapokat kell várni, mert max 1 hónap aztán kapni kell az újat...
-
Yany
addikt
Mondjuk kíváncsi lennék, hogy miért lett törölve, az pont nem volt off. Bf4-gyel tolja valaki RX480 társaságában? Nektek 40-50 perc után nem kezd néha bedarabosodni az FPS? VRAM, freki rendben van a GPUID szerint. A procin sem látok ilyenkor extra terhelést. Elmúlik 2-3 perc alatt mindig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Milyen házat vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Ingatlanos topic!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Milyen videókártyát?
- TCL LCD és LED TV-k
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged