- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Akciókamerák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEAQ
csendes tag
A kártya problémákról csak annyit, hogy vettem a HardverAprón RX 580 4GB Nitro-t, megbízható embertől, normál áron, tehát nem olcsón. 1000+ pozitív értékelés. “Hibátlan, pormentes...”
Nem volt az, porrá száradt paszta, porcicák és a thermal padeken is látszott, hogy már többször szét volt szedve, mert elvoltak csúszva és szakadva is. Hangos volt. BIOS nem volt validálható a TechPowerUp alkalmazásban. Nem hűtött rendesen, 80+ fok.Újra kentem, új thermal pad, új bios stb.
Oda adtam az egyik barátomnak ingyen, mert így nem mertem másnak eladni, főleg pénzt kérni érte.
Vettem egy RX 580 Pulse-t újonnan, az ég világon semmi baja, csendes, halk, hűvös.
Utána még két új ventilátort is rendeltünk hozzá a barátnak, most kiválóan megy.
De a lényeg, soha nem tudhatod kitől mit veszel, vagy, hogy ő, hogy jutott hozzá. Ne ez alapján mondj ítéletet egy kártyáról.
Engem nem tántorított el az AMD-től, sem a Sapphire-től.
ATI Rage 128 a legrégebbi kártyám, az RX 580 a legújabb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Linux kezdőknek
- Napelem
- Ismét a Gigabyte alaplapjaival van az Erő
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Bestbuy játékok
- Xbox Series X|S
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Google Pixel topik
- Splitgate 2 - Ma este érkezik a teljes változat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged