-
PROHARDVER!
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DEAQ
csendes tag
A kártya problémákról csak annyit, hogy vettem a HardverAprón RX 580 4GB Nitro-t, megbízható embertől, normál áron, tehát nem olcsón. 1000+ pozitív értékelés. “Hibátlan, pormentes...”
Nem volt az, porrá száradt paszta, porcicák és a thermal padeken is látszott, hogy már többször szét volt szedve, mert elvoltak csúszva és szakadva is. Hangos volt. BIOS nem volt validálható a TechPowerUp alkalmazásban. Nem hűtött rendesen, 80+ fok.Újra kentem, új thermal pad, új bios stb.
Oda adtam az egyik barátomnak ingyen, mert így nem mertem másnak eladni, főleg pénzt kérni érte.
Vettem egy RX 580 Pulse-t újonnan, az ég világon semmi baja, csendes, halk, hűvös.
Utána még két új ventilátort is rendeltünk hozzá a barátnak, most kiválóan megy.
De a lényeg, soha nem tudhatod kitől mit veszel, vagy, hogy ő, hogy jutott hozzá. Ne ez alapján mondj ítéletet egy kártyáról.
Engem nem tántorított el az AMD-től, sem a Sapphire-től.
ATI Rage 128 a legrégebbi kártyám, az RX 580 a legújabb.
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Eladó szép állapotban levő Huawei P30 Pro kék 6/128GB 12 hónap jótállással!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged