Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• gbors

nagyúr

válasz Yllgrim #3217 üzenetére

Az első 3 dolgot visszanyeltem, amit erre a hszre gondoltam, maradjunk civil keretek között :)

Igazából ez a lényeg:
    Ez nem neked szol, hanem mindenkinek akik izgatottan remegve megragadnak minden lehetoseget hogy kutakodjanak, furakodjanak masok kijelenteseiben.

Akkor talán azoknak írd és ne nekem. De komolyan. Szerintem (hangsúlyozom, szerintem) minden állítást linkkel alátámasztani nem szakszerűség, hanem hülyeség - ebből következően a kettős mércére vonatkozó kommentet is célozd máshová, ha lehet :)

Az, hogy egyes kérdésekben ilyesmit kér valaki, abban semmi rossz nincs, viszont ez a kérés hónapok távlatából nem feltétlen teljesíthető egyszerűen. Most már dühömben pár szófordulattal megpróbálkoztam mindenki barátján, de pont az lett az eredmény, amire számítottam - AMD-s bejelentés eleve fel sem bukkant a találatok között, csak a tesztoldalak tudósítása az AMD-s bejelentésről. Az jó? Hát persze, hogy nem. Innentől kezdve három opcióm van:
    - Addig kutatok a google-ön, amíg meg nem találom, melyik AMD-s mókus nyilatkozta és mikor (lóf***t)
    - Addig írom le újra és újra, amíg el nem hiszitek (ilyet még sosem csináltam, és nem is fogok)
    - Nagy ívben teszek rá, hogy ki hiszi el és ki nem (favoured option, win-win, meg minden)

Na, már így is 3x olyan hosszú lett ez a hsz, mint amennyit az egész kérdés ér. Örülök, hogy itt páran ennyire élvezik a szájkaratét, engem irritál. Adieu.

Új hozzászólás Aktív témák