- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Tizenkét tányérra térne át a Toshiba a HDD-piacon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Analóg fényképezés
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Yllgrim #3217 üzenetére
Az első 3 dolgot visszanyeltem, amit erre a hszre gondoltam, maradjunk civil keretek között
Igazából ez a lényeg:
Ez nem neked szol, hanem mindenkinek akik izgatottan remegve megragadnak minden lehetoseget hogy kutakodjanak, furakodjanak masok kijelenteseiben.Akkor talán azoknak írd és ne nekem. De komolyan. Szerintem (hangsúlyozom, szerintem) minden állítást linkkel alátámasztani nem szakszerűség, hanem hülyeség - ebből következően a kettős mércére vonatkozó kommentet is célozd máshová, ha lehet
Az, hogy egyes kérdésekben ilyesmit kér valaki, abban semmi rossz nincs, viszont ez a kérés hónapok távlatából nem feltétlen teljesíthető egyszerűen. Most már dühömben pár szófordulattal megpróbálkoztam mindenki barátján, de pont az lett az eredmény, amire számítottam - AMD-s bejelentés eleve fel sem bukkant a találatok között, csak a tesztoldalak tudósítása az AMD-s bejelentésről. Az jó? Hát persze, hogy nem. Innentől kezdve három opcióm van:
- Addig kutatok a google-ön, amíg meg nem találom, melyik AMD-s mókus nyilatkozta és mikor (lóf***t)
- Addig írom le újra és újra, amíg el nem hiszitek (ilyet még sosem csináltam, és nem is fogok)
- Nagy ívben teszek rá, hogy ki hiszi el és ki nem (favoured option, win-win, meg minden)Na, már így is 3x olyan hosszú lett ez a hsz, mint amennyit az egész kérdés ér. Örülök, hogy itt páran ennyire élvezik a szájkaratét, engem irritál. Adieu.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Házimozi haladó szinten
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- World of Tanks - OFF topic
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sorozatok
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3680, 100% Akkumulátor
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-Data 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő