Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yllgrim

őstag

válasz gbors #3220 üzenetére

Akkor talán azoknak írd és ne nekem. De komolyan. Szerintem (hangsúlyozom, szerintem) minden állítást linkkel alátámasztani nem szakszerűség, hanem hülyeség - ebből következően a kettős mércére vonatkozó kommentet is célozd máshová, ha lehet Ezt mind a ketten nagyon jol tudjuk mire irtam, es nem is vartam hogy mast irj-gondolj errol, reszemrol targytalan innentol.

AMD-s bejelentés eleve fel sem bukkant a találatok között, csak a tesztoldalak tudósítása az AMD-s bejelentésről. Az jó? Ha Te irod akkor elfogadom, vagy annyira szakmailag hiteles.

- Addig kutatok a google-ön, amíg meg nem találom, melyik AMD-s mókus nyilatkozta és mikor (lóf***t) Akkor minek allitod be hivatalos (AMD) szemelytol lenyilatkozottnak?
    - Addig írom le újra és újra, amíg el nem hiszitek (ilyet még sosem csináltam, és nem is fogok) Cain-ek tobbszor leirtad mire azt irta oke...
    - Nagy ívben teszek rá, hogy ki hiszi el és ki nem (favoured option, win-win, meg minden) Ha nem erdekel masok velemenye minek jelentesz ki valamit es aztan irod ra tobbszor is hogy: "deklaralt"

(#3221) Malibutomi: Koszonom :R

Új hozzászólás Aktív témák