Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -Solt-

veterán

válasz Joshi #1044 üzenetére

Minden rossz szándék nélkül, de megint kiütközik a szokásos felületes fórumozás és az abból következő csúsztatás, ferdítés, majd a fals következtetés levonása. Én 150K-t cpu-ra és lapra írtam, de te már csak cpu-ról beszélsz, a 65K-s R9 285-től meg eljutottunk oda, hogy,

Bírom amikor a Fury X kerül 250k-ba, de a kistesók se lesznek 150k-nál olcsóbbak még a Nano se, de egy normális teljesítményű proci már gáz árkategória.

Most nekem van üldözési mániám, vagy ez megint csak trollkodás? Milyen logika mentén sikerült idáig eljutni az R9 285-től? :D

De, hogy válaszoljak is, mondjuk egy 150K-s Nano mellé, illik megfelelő CPU-t és lapot tenni, de egy 65K-s R9 285 tulajt ne szóljunk már le a Q9550 miatt! Hova vegyen ehhez a VGA-hoz 104K-ért [link] CPU-t, és legalább 40K-ért még egy normális lapot?

Nem, nem gáz az erősebb CPU az AMD kártyái mellé már csak azért sem, mert nekem is egy 4770K van a 290X mellett, és bizony van amikor ez is kevés alá. Az utolsó mondatra meg inkább nem reagálok, lerágott csont, ha eddig ennyi ment át ebből, akkor kár is ragozni! ;)

Új hozzászólás Aktív témák