- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-Solt-
veterán
Minden rossz szándék nélkül, de megint kiütközik a szokásos felületes fórumozás és az abból következő csúsztatás, ferdítés, majd a fals következtetés levonása. Én 150K-t cpu-ra és lapra írtam, de te már csak cpu-ról beszélsz, a 65K-s R9 285-től meg eljutottunk oda, hogy,
Bírom amikor a Fury X kerül 250k-ba, de a kistesók se lesznek 150k-nál olcsóbbak még a Nano se, de egy normális teljesítményű proci már gáz árkategória.
Most nekem van üldözési mániám, vagy ez megint csak trollkodás? Milyen logika mentén sikerült idáig eljutni az R9 285-től?
De, hogy válaszoljak is, mondjuk egy 150K-s Nano mellé, illik megfelelő CPU-t és lapot tenni, de egy 65K-s R9 285 tulajt ne szóljunk már le a Q9550 miatt! Hova vegyen ehhez a VGA-hoz 104K-ért [link] CPU-t, és legalább 40K-ért még egy normális lapot?
Nem, nem gáz az erősebb CPU az AMD kártyái mellé már csak azért sem, mert nekem is egy 4770K van a 290X mellett, és bizony van amikor ez is kevés alá. Az utolsó mondatra meg inkább nem reagálok, lerágott csont, ha eddig ennyi ment át ebből, akkor kár is ragozni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Autós kamerák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- One mobilszolgáltatások
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Óra topik
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gainward GeForce RTX 4080 Phoenix (3697) videokártya eladó
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
- MSI GTX1660 super 6gb új állapot OEM 2db.
- Asus ROG STRIX RTX 3090 24GB GDDR6X Videokártya! BeszámítOK
- Eladó RTX 3090 24GB Videókártyák (Suprim X, Aorus, Gaming X) Felső kategóriás! Jótállással! Dobozos!
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest