- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fujifilm X
- Brutálisan ütős játékélményt mutatott be a 8K Association
- OLED monitor topic
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
jokeph
nagyúr
válasz
KikiGames #4263 üzenetére
Üdv!
Hasonló konfigunk van, az enyém így néz ki:
Asus Strix R9 380 4GB
FX 8320e 3,2 GHZ @ 3,6 GHZ
ASRock 970 Pro3 R2.0
G.Skill RIP JAWS 4*2Gb 1600 Mhz
Corsair VX 450OS: WIN7 x64 SP1 Ultimate
Igaz én csak SC2-vel játszom, grafika mindenhol Ultra és Extreme beállításokon 1600*1200-as felbontáson.A legújabb grafikus driver wattman része állandóan resetelt, így visszaraktam a VGA telepítőlemezéről az eredetijét, azzal nincs gondom.
A VGA hőtermelését fixen beszabályoztam játék alatt az MSI Afterburn-nel, automatikus driver által szabályzásnál elengedi a VGA-t 70-75 fokig, így nekem max 55 fok.
Sajna az FX nem túl acélos egymagos teljesítménye miatt meg kellett rántanom, ez a +400MHZ már elég lett hogy az FPS ne droppoljon 50 alá, így 50-60 között mozog.
Húztam volna még rajta, csak az alaplap VRM-je elfőtt volna... antituningos példány, azért is olcsó.Nálad a proci van húzva?
Az OS WIN10 x64, igaz?
Olybá tűnik, hogy driver/OS/játék 3-as viszonya csinálja a galibát nálad.
A tápod biztosan nem kevés, az enyémnél jóval erősebb.
Sok idő, de érdemes lenne többféle variácót lefuttatnod a driver/OS kombinációra. Pl. megérne egy misét tesztelni egy WIN7-el vagy WIN 8.1-el is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yettel topik
- iPhone topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Már alig hallucinál az új kínai AI-modell
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest