- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztrofotózás
- Egérpad topik
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Brenor
aktív tag
Jól van akkor megnyugtattatok.
Azért aggódtam, mert tavaly kontakthibás lett a baloldali 2.1-es hangszóróm. Visszavittem kb. 2 hétig volt náluk azt hazudták, hogy megjavították közbe ugyanúgy kontakthibás volt. Megkérdeztem, hogy van e lehetőség lecserélni és mondták, hogy nem lehet vigyem vissza mégegyszer. Hát nem vittem vissza hagytam a fenébe. Azért is hagytam, mert csak 10 ezer forintos hangszóró volt, de egy majdnem 70 ezer forintos kártyánál azért ez durva lenne.
-
Brenor
aktív tag
Előbb néztem meg nem lazultak el. Portalanítottam is és ugyanúgy zörög. Az az érdekes, hogy akkor kezd zörögni mikor gyorsabban megy a venti, mert amikor enyhén pörög akkor nem zörög. Tegnap overwatchozás után hallottam, hogy valami zörög a gépben és akkor vettem észre, hogy ez bizony a videókártya ventije. Ma beviszem a kártyát, de engem az aggaszt, hogy már nincs fent több gigabyte radeon r9 380, mi van, ha nem tudják megjavítani? Most ezen kezdtem el aggódni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Diablo IV
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- ASUS GeForce RTX 4070 12GB Dual White OC Edition
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Retró És kuriózum AGP kártyák Eladók !!!
- Asus TUF RTX 4090 24GB GDDR6X OC Gaming Videokártya! BeszámítOK!
- Csere-Beszámítás! ASROCK Radeon RX 9070 16GB GDDR6 Steel Legend OC Videokártya
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy S24 128GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest