- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
anola
csendes tag
válasz
haddent #28199 üzenetére
Pont ez fíling nekem benne,hogy standard vagyis nem fizetős accounttal is szarrá lehet szedni a prémium accos-sok pénzt belefeccoló gyerekeket...;-),persze ha elég ügyes vagy...szóval jó az ha szereted a tankszimulátorokat meg hasonlókat..
Kihívás vazze...
;-)
Pug-Igen ez a része nem annyira szimpatikus,de pont ezért kaptam vérszemet,ráálltam a prémium tankok levadászására a T28 Prot-tal.:-) -
-
anola
csendes tag
válasz
N.Ferry #28191 üzenetére
Azért 7950-el is behatárolható a teljesítmény ha nem tévedek,max rádobsz pár százalékot amennyi a külömbség a 7970 -50 között és kész.Amúgy meg alapórajelre gondoltam mindkét kártyánál(7950- 1000/1250),de a legtuningosabb 7970 is kétlem,hogy dupla eredményt hozna játékokban....uff
;-) -
anola
csendes tag
válasz
xatos3 #24796 üzenetére
Ok,no offense de már annyira tolják ezt a vlock-os dolgot,hogy...
Lényeg a lényeg,amennyiért vettem a vlockos Gigát annyiért messze nem kaptam volna egy pl. feszelhető Asust,ami teljesítményben léggel nem hoz lényegesen több Fps-t,+ a gari 3 év,ami szintén nem egy elhanyagolható szempont... -
anola
csendes tag
-
anola
csendes tag
válasz
MiklosSaS #24738 üzenetére
Légy üdvözölve a Giga 79xx táborban.Jól döntöttél,hogy Gigát vettél(bár sokan próbáltak lebeszélni róla),mert ár/teljesítmény arányban a 79xx szériában messze a legjobb,nem beszélve arról,hogy hűvös és piszkosul szedi a lábát(nekem a 7950 csak 1100/1400 tud,igaz csak 1.09V-on ;-)) és nekem eddig személy szerint semmi gondom nem volt vele és ha most kellene VGA-t vennem,ugyanezt választanám.Használd egészséggel...
-
anola
csendes tag
Sziasztok.Ma én is beléptem a 79xx táborba,egy Gigabyte HD7950-el,Asus HD6970 DCII-ről váltottam.Elsőre bejött a kari,bár a gyári bios 1GHz,0,95-1,25V ketyegett(ami valljuk be kicsit sokk a jóból),úgyhogy még melegében rásütöttem az F43-as biost,amivel alapon 900MHz-en ketyeg 0,8-1,09V-on,ami már sokkal barátibb.Nem sok időm volt nyúzni,de az 1,09V-os fesszel és az 1100/1500 frekvenciakombóval csontstabil Furmarkban,FC3-ban,Crysis 2-3-ban.Amúgy az ASIC-ja csak 57, de eddig ezt egyenlőre megcáfolta a cibálhatóság szempontjából...ja és halkabb,hűvösebb mint az előző VGA-m,30 perc Furmark alatt max 62 fokos.
Picit féltem a Gigától,de úgy néz ki,hogy ár/teljesítmény szempontból jó választás volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Corsair 4000D Airflow 1000W
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged