Hirdetés
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Monitor hiba topik
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
AMD Radeon™ HD 7950 / 7970 topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
TTomax
félisten
válasz
laca000 #10020 üzenetére
Nem....
Nekem GTX580am volt a 7970 elött.Vehettem volna hozzá még egy 580-at de nem tettem.Egyrészt nem akartam kazánt csinálni a gépemböl,másrészt ha csak egy játék nem támogatja a multiGPU-t és én éppen azzal akarok játszani akkor kidobott pénz.
Szeretem ha a fejleszthetö marad a gépem,bizotsan nem cserélnék le egy fiatalabb arhitekturát egy öregebbre...
Most abba nem mennék bele mire elég 1.5Gvram és mire nem.Most még elég 1920X-ra de a jövöben ebben nem vagyok biztos.Itt a topicban is vannak szép számmal akiknek volt ilyen-olyan multiGPU-s rendszere,nem sirja vissza senki.... Ha jól megy akkor minden okay,de ha nem akkor csak kinszenvedés...
Van egy mondás,az egyik kedvenc unoktestvérem mondta.... vga-ból egyet kell venni de azt normálisat... van igazságalapja,te már vettél egyet,mire nem elég? -
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Windows XP
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3598, 94% Akkumulátor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest