- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen asztali médialejátszót?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- ASUS notebook topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
bence1990
csendes tag
Én is most szeretnék 7850-et venni, Newegg.com-on lehet olvasni, hogy szinte mindenki osztja a Gigát, hangos a ventije, valami nem stimmel vele. Én az MSI-t néztem ki, de árgép szerint összvissz 3 helyen lehet még csak kapni, azok közül is az egyik helyen 93 ezer (!!)
. Persze ha iPon-on lenne megint nem OC-s Sapphire 66-ért azt is vinném rögtön.
-
szasanyi
félisten
Ááááá fenét. Ez a kártya 120k ellenében maradhatott volna, amit akkor sem adnék oda egy VGA-t ha az utcán találnám.
Csak tesztelésre kaptam kölcsön, és kb. 2 napig volt nálam.
Érdekes, mert pölö a GPU-Z PCI-E 3.0 16x @ 16x 1.1 értéket írt, illetve volt amikor úgy indult el a gép, hogy kép nem volt, majd 2-3x újraindításra már volt kép. Van olyan alaplap ahol nem csinált ilyet. -
Hanok
senior tag
"35% venti 42C gpu. BF3 -ban 1920x1080 -ban" - ez elég jól hangzik.. IDLE akkor mennyi a hőmérséklet? A kattogás nem hangzik valami jól, remélem nem valami széria hiba lesz... Boot-ot csak azért kérdeztem mert a 6850 OC WindForce boot közben olyan 50% körül megy, kb olyan a hangja mintha fel akarna szállni...
-
szasanyi
félisten
És az miért nem felelt meg? Vagy hova kell jobb? Tényleg kíváncsi vagyok. Egyébként néztem, hogy a GTX680 vs HD7970 esetén szerintem inkább lehet mondani, hogy egál a teljesítményszint, minthogy egyik vagy másik erősebb. Aztán a GCN architekrúra jobb is, persze az egyelőre nagy kérdés hogyan fogják (akarják) majd kihasználni. Ez alapján az új játékok esetén viszont valóban lehet nagy különbség köztük!
Ami elvitathatatlan különbség az a PhysX - csakhogy a tesztek alapján közel sem lett olyan erős mint gondoltam. Legalább is teszt szerint: [link]Az mondjuk pozitív - számunkra legalább is -, hogy 7970 után jön a 7850, mert így összehasonlításhoz is lesz tapasztalat. Persze nem az a fő kérdés melyik erősebb.
-
csucsbicep
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude 3510 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
- Beszámítás! Lenovo Legion 5 gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650Ti 4GB W10
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest