- Milyen processzort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- Valami baja van a tápomnak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- LG LCD és LED TV-k
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sondi1986
addikt
válasz
bandras54
üzenetére
Nem értem a kérdést!

Én a VTX3D ajánlom mert jóval erősebb a a sima 7870-nél. De alapon nincs hangja csak játék alatt jön meg de akkor se annyira hogy zavarjon, különben is a játék zaja elnyomja.
Melegedés meg bőven belefér a 105fok-os limitbe mert nekem eddig max 74 fok volt 1200/1650 órajelen, egyszóval tuningolva. -
daveoff
veterán
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz
bandras54
üzenetére
Szerintem olyan nagy különbség nem lehet. Legalábbis ebből a cikkből kiemelve ezt:
"A PowerColor, a Club 3D és a VTX3D kártyái – a matricákat leszámítva – lényegében azonosak, és elmondható, hogy mindegyik termék a TUL gyárában készül."
-
Töki bácsi
aktív tag
válasz
bandras54
üzenetére
Én is épp azzal szemezek, de ami tesztet láttam róla, ott iszonyat nagy volt a fogyasztása...
Különben darky@ ezt írta róla:
"A hűtést és a zajszintet is meg kell vizsgálnod meg a teljesítményt is ezeket mérlegre téve el kell döntened melyik a jobb.
-Valamivel erősebb gpu de nagyobb zajszint és melegedés
-Duál ventis hűtő alacsonyabb zajszint és melegedés több gari."Szerintem én egy ASUS mellett fogok dönteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- BOINC: compute for science
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Assetto Corsa Rally
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- SSD kibeszélő
- AMD CPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3521, 100% Akksi
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16GB 512GB 13.5" Gorilla Glass TouchScreen 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő