- GeForce RTX 5060 Ti: Ha az ár jó, minden jó (lenne)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- DUNE médialejátszók topicja
- iPad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pferi
senior tag
válasz
#66926208 #27508 üzenetére
Nagyon jó kis kártya, én 30%-on maximalizáltam a ventik fordulatszámát, 60-65 foknál melegebbre még nem sikerült fölvinnem játékok alatt. A házban van még 3 db alacsony fordulatszámú hűtőventi, így összehoztam egy hihetetlenül halk nagyon erős gépet ami nekem nagyon fontos volt, mert a szobánkban "lakik" az 5 hónapos kislányom, nem akartam hogy zavarja a gép zúgása. Jelenleg az egér a leghangosabb egysége a gépnek
-
kovsol
titán
válasz
#66926208 #27508 üzenetére
Ennyi pénzért jó vétel szerintem. Nekem is egy ilyen van a gépben. Én driverben lefixáltam 35% ra a ventilátor fordulatot és így hangja sincs és mellé hűvösen is tartja a kártyát még ilyen fordulaton is, hűtése el van találva, csak gyárilag szerintem túl nagy fordulatot enged rá indokolatlanul.
A 3 év garancia is pozítív tulajdonság.
Nekem egyedül a műanyag burkolat anyaga nem tetszik, de ha nem nézegetni akarod, hanem használni akkor ez nem hátrány.(#27516) - = Zk = - Giga 7870 kártyája a referencia nyák elrendezésére épül (csak ez kék) és a méretei is megeggyeznek azzal teljesen.
Nekem Giga+sapphire van CF ben mind a kettő ref nyákos kártya.
Előtte volt 3870CFX is a gépemben ott is sapphire és giga páros volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eska E1000 vez.nélküli gamer fejhallgató új 6hó jótállással!
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- 98 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i7-13705H, RTX 4060
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest