- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Egérpad topik
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Korábbi vezére figyelmeztette az Intelt a legfontosabb célra
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rento
őstag
válasz
>Deego.. #22961 üzenetére
azért mertem megvenni, mert előtte a 6950-esem is ilyen volt, és az égvilágon semmi baj nem volt vele, sőt nagyon szerettem azt a kártyát. itt van a sapphire ami a legnagyobb ati kártya gyártó, mégis tele van bs-s kártyákkal. szóval az egyik gyártó sem tökéletes sajnos.
HSM: ennyire nem vagyok amatőr
próbáltam úgy is, hogy a pciex. 16x-os foglalatot állítottam elsődleges vga-nak, de úgy sem volt jó. plussz úgy is kipróbáltam, hogy mikor benne volt a 7870-es, akkor az alaplapira dugtam a monitort, de ugyanaz volt a jelenség. meg amikor benne van a kártya, akkor nem is csippan a gép miután bekapcsolom, tehát valami tuti nem okés.
-
válasz
>Deego.. #17706 üzenetére
azért mert a 7770CF -et reggelire megeszi a 7870 szinte alap járaton ha meg kicsit tuningolod a 7870 et akkor meg még jobban
Nem beszélve arról hogy a 7770CF nél ott lenne a bűvös 1.Giga vRam és hiába lenne ereje a GPU -k nak a 1.giga memória kevés már most is, nem hogy későbbiekben és akkor még tetőzi hogy nem minden játéknál működ teljesen jól a CF Mindenképp 7870 et válaszd olcsóbb is mint a 7770CF és jobb!
-
-
peu407
senior tag
válasz
>Deego.. #17699 üzenetére
Köszönöm,hogy hozzám intézed a kérdést,de sajnos nem tudom rá a választ,nem ismerem annyira a procit.Én is csak most ismerkedem az újdonságokkal (nekem újdonságokkal). Lesz itt a fórumon olyan kolléga,aki sokkal szakavatottab ebben,biztosan segítenek majd.
Én itt [link] kérdezzném meg,ez a topik hivatott elsődlegesn ezt a kérdést megválaszolni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Iqos cigaretta
- A Chieftec klasszikus dizájnú, kompakt házát táppal együtt árulják
- Revolut
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Mozilla Firefox
- Clair Obscur: Expedition 33 - Túl az 5 millión
- Telekom mobilszolgáltatások
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ingatlanos topic!
- Kedvezőbb áron újráz a Vivo Pad3
- További aktív témák...
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Eladó Xiaomi 14 5G 5G 16/512GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest