Új hozzászólás Aktív témák
-
Visormail
addikt
Az a lényege az alsótápos elrendezésnek, hogy a táp ne a benti meleg levegőt nyomja át magán, hanem a kinti normál hőmérsékletűt, így tovább élnek a kondijai, alacsonyabb fordulaton megy a ventije. Természetesen a ház hűtéséből kiesőt táp ventit, pótolni kell egyéb házhűtő ventikkel.
A te mostani elrendezésedben szerintem ráadásul a vga alól szívja ki az elölről jövő friss levegőt, így annak alig jut."hogy padlóról szívjon" Nem, ez nyilván szintén nem ideális. Én soha nem teszem a gépemet a földre, de nem is úgy néz ki a belseje akár 1-2 év nem tisztítás után sem, mint amiket amúgy látok az ügyfeleimnél. Mindenkinek azt mondom, hogy az asztalra rakja ha elég jó méretű, persze a legtöbb nem az.
Egy ilyet ha megtervezel és a méretekkel bemész egy barkácsboltba, 5-10 ezer között megkapod a levágott lapokat, otthon meg összecsavarozod, vasalhatsz rá magad is élfóliát, vagy azzal együtt kéred. [kép]
-
Baryka007
addikt
A táp egy kicsit problémás, egy szálon jön le neki 2db 6 pin. Mondjuk ehhez a VGA hoz valószínűleg elég. 175w nál nem ehet többet
Nekem egy LC poweres 550wattos tápom volt. Megölte a HD 6970 esem VRM jét... Töményen füstölt a kártya, majdnem ki is gyulladt... Akkor vettem Corsair TX 650 et ( ez sem a legjobb ) de erre már rá merem bízni az MSI 7870 Hawkomat .... Azóta adok a tápra 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Interactive Brokers társalgó
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Diablo IV
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- További aktív témák...
- 27% - MSI RTX 4060 Ti VENTUS 3X OC 16GB GDDR6 Videokártya!
- GIGABYTE RX 9060 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- XFX RX 7900 XTX SPEEDSTER MERC 310 24GB BLACK EDITION - 3 év Alza Garancia
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nekem egy LC poweres 550wattos tápom volt. Megölte a HD 6970 esem VRM jét... Töményen füstölt a kártya, majdnem ki is gyulladt... Akkor vettem Corsair TX 650 et ( ez sem a legjobb ) de erre már rá merem bízni az MSI 7870 Hawkomat .... Azóta adok a tápra