- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hardverkemping június végén
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
brown26 #50654 üzenetére
Egyetértek az előttem szólóval (bár, ha a paszta valahol valami érintkezést elzárt, okozhatott hibát az is, de ennek már a lehetősége is eleve hiba). Még bios mókolás is lehetett ott (a bios képhibából gondolom, hiszen ott nem játszik semmiféle driver). Ha rendszermentésed van, vissza vele, vagy reinstall, ha driver nélkül OK a kép.
Számomra erősen gyanús a RAM-ok (csíkozódás), illetve a VRM-ek (kép elmegy) degradálódása. Ha valamilyen driverrel (akár MS win update-ről) tudnád használni a kártyát, utánanézhetnél a bios-nak, vagy órajel levétellel lehet tesztelni a degradálódást. De leginkább vissza a biznisz, az eladó felelősséggel tartozik az eladott termékért a törvény szerint. Asszem ez most 3 hónap, bármiféle "próbagar" nélkül, olyan törvényileg nincs.
A legújabb driver a 14.6 RC2, 14.4-ben amúgy is voltak hibák (persze, ebben is vannak
).
Amúgy megvan a lejátszóhiba oka: az AMD gyorsított videokódolási technológia. Ahogy lepucoltam, pöccre megy minden. Ez van, ha olyan gyártó akar gyorsítani valamit, amelyik eleve nem tud valami trükkök nélkül gyorsat (procit amúgy sem) készíteni.
-
Clemi
veterán
válasz
brown26 #50654 üzenetére
Szétfolyt paszta nem, (a jó minőségűek nem vezetik az áramot) ellenben ha pasztázva volt, valószínű hajtva is ezerrel, ehhez nagy valószínűséggel párosul az időnkénti extra hőfokon járatás...... a többit gondold hozzá.
Persze ez csak az én véleményem. A helyedben én stornóznám az üzletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- FOTÓS beárazás
- Hardverkemping június végén
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- További aktív témák...
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged