- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
mr_bass #54141 üzenetére
Hát, ha fix fesszel sem OK, akkor tényleg hardveres gond van.
Biztos, hogy fix volt a fesz, vagy csak arra állítottad? Csak mert powerplay deaktiválása híján ugyanúgy ugrálni fog, ergo marad a hiba.Pepe78: Még egy okos user, aki úgy kér tanácsot, hogy "bölcsen" elhallgatja, milyen konfigban megy a kártya, és mivel terhelte "full".
sephi: A HIS hűtései jók, de én a körülmények ismerete nélkül nem állítanám, hogy ezek normális hőmérsékletek.
-
milchiboy
csendes tag
válasz
mr_bass #54124 üzenetére
Nem arra gondoltam, hogy levered, hanem hogy megnyomod, és elválik a processzortól. Amúgy az AIDA annyira nem süti a procit, de általában jobban, mint a játékok, szóval akkor már ki kéne buknia a hibának, ha az a ludas, de maradjunk az eredeti koncepciónál.
Töltsél le egy Realtemp-et innen. Ezt nem kell telepíteni, kicsomagolod oda, ahová tetszik is ujjé!
A fő ablakban settings-->pipa a log file kockához, és ez csinál egy RealTempLog.txt-t aoda, ahol a progi van.Ez 5 másodpercenként jegyez alapbeállításon, ami sok, állíts át 1-re (szerintem jó lenne 0.1, de olyan nincs), az már jó lesz (mondjuk lesz egy millió soros txt-d, de hát kit zavar?
Ha legközelebb előfordul, akkor bekapcs után megnézed, és kizárhatod a procit, ha hideg maradt. Lenne még vagy 1000 módszer, de ez a legegyszerűbb sztem.
-
milchiboy
csendes tag
válasz
mr_bass #54122 üzenetére
Mondjuk írtad, hogy nem melegszik semmi, de nekem ez olyannak tűnik, hogy a processzor melegedik túl. A kártyacsere során nem nyomtad meg a procihűtőt?
Ellenőrizd a hőfokokat, készíts log filet, és reprodukáld a hibát. Ha nem megy magadtól, szívesen segítek, hogy ezt hogyan lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Torrent meghívó kunyeráló
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest