- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen videókártyát?
- Az Amiga 1200-at is megcsapta a feltámadás szele
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HSM
félisten
válasz
aberdeen #32425 üzenetére
Garanciáztatás helyett én adnék neki egy kis alulfeszelést, és +20% powert.
De linkelhetnél eredményt is, lássuk mi is, mi a pálya.Nálam emlékeim szerint +20% poweren, alapon, alulfeszelve ennyit dobott (): [link]
Ez pedig tuti +20% poweren, tuningolva: [link]Sapphire 7870XT-vel készült, de lényegében ugyanaz a kártya, mint a Myst, csak más hűtővel, +BIOS kapcsolóval, és árnyékolt DVI csatival.
-
DEV_NULL
őstag
válasz
aberdeen #32206 üzenetére
A 3dm06 már nem mai darab. A mostani vgakat alig terheli le... A kapott pontszám inkább a procitól függ már pontosan emiatt. Ha reálisabb képet akarsz, tesztelj újabb verziókkal. Ha pedig mindenképp a 06-os a mérvadó, húzd a procit amíg csak bírod, persze a vgat sem árt azért.
-
PandaMonium
őstag
válasz
aberdeen #32206 üzenetére
Nekem majdnem ugyan ilyen konfigom volt par apro elteressel (gyengebb proci, az alaplapnak mar a rev.2-es valtozata es Powercolor helyett Sapphire, de a modell ugyan az mindket esetben) es bar en nem 3DMark-oztam vele de jatekok alatt jol teljesitett. A topik tele van Unigine Heaven 4.0, Grid 2 es meg rengeteg mas benchmark score-okkal, lapozgass vissza, keresgelj es hasonlitsd ossze azokkal az eredmenyeidet.
Mellesleg azert a mult ido mert tuladtam az XT-n, osszessegeben jo kartya volt de volt nehany idegesito hiba vele amit nehezen turok, raadasul en is sok helyen tapasztaltam mikrolaggot.
Bocsi az ekezetek hianyaert meg a helyesirasert, de amig meg nem jon az uj kartya kenytelen vagyok telorol irni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Battlefield 6
- Milyen TV-t vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Autós topik
- Október elején jön a Bye Sweet Carole
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- NVidia RTX 3080 Founders Edition + 12VHPWR átalakító
- GIGABYTE RTX 4080 SUPER 16GB GDDR6X GAMING OC - Gari 2027.12.10. -ig - Eladó!
- ASUS GTX 1060 6GB GDDR5 ROG STRIX OC Eladó!
- ASUS RX 5700 XT 8GB GDDR6 ROG STRIX OC Eladó!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest