Új hozzászólás Aktív témák
-
mire föl ez a nagy mellény?

tök jó, hogy megpróbálod elmagyarázni, de ha nem vagy tisztában a fogalmak jelentésével, akkor jobb lenne, ha nem idéznél és nem magyaráznál jogszabályokat, mert csak félrevezetsz másokat.
a szerződéskötés, ahogy lejjebb is írtam, addig tart, amíg a webshop visszajelez - ez mind interneten keresztül történik. onnantól kezdve szerződéses viszonyban vagytok - ő köteles a visszaigazolt áron szállítani, te pedig, ha szállít, fizetni érte.
az a rész, amikor személyesen átveszed, és nem vagy távol (3 felkiáltójellel), az már a szerződéses kötelezettség teljesítése. ennek a formájáról a törvény nem szól.
azt már csak egész mellékesen teszem hozzá, hogy eddig egyszer éltem az elállás jogával, és az pont egy weben rendelt, személyesen átvett termék volt. a webshop a rugalmasságnak minimális jelét sem mutatta (vettem helyette drágább terméket, de abba nem akarták beszámítani, ill. pont a 30. napon utalták a pénzt vissza), de az fel sem merült, hogy személyesen vettem át, és akkor nem megy az elállás. 'nuff said.
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA FTW3 ULTRA RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE RTX 3080 10GB GDDR6X GAMING OC Eladó
- 27% - MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X WHITE OC 8GB GDDR6 Videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 4070 Windforce OC 12G 2 év Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Készpénzes / Utalásos Számítógép felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Xbox One S 500 GB + Series kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi