- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
Új hozzászólás Aktív témák
-
mire föl ez a nagy mellény?
tök jó, hogy megpróbálod elmagyarázni, de ha nem vagy tisztában a fogalmak jelentésével, akkor jobb lenne, ha nem idéznél és nem magyaráznál jogszabályokat, mert csak félrevezetsz másokat.
a szerződéskötés, ahogy lejjebb is írtam, addig tart, amíg a webshop visszajelez - ez mind interneten keresztül történik. onnantól kezdve szerződéses viszonyban vagytok - ő köteles a visszaigazolt áron szállítani, te pedig, ha szállít, fizetni érte.
az a rész, amikor személyesen átveszed, és nem vagy távol (3 felkiáltójellel), az már a szerződéses kötelezettség teljesítése. ennek a formájáról a törvény nem szól.
azt már csak egész mellékesen teszem hozzá, hogy eddig egyszer éltem az elállás jogával, és az pont egy weben rendelt, személyesen átvett termék volt. a webshop a rugalmasságnak minimális jelét sem mutatta (vettem helyette drágább terméket, de abba nem akarták beszámítani, ill. pont a 30. napon utalták a pénzt vissza), de az fel sem merült, hogy személyesen vettem át, és akkor nem megy az elállás. 'nuff said.
Új hozzászólás Aktív témák
- Afox Geforce Rtx 3080 10g - 6 hónap garancia
- Gigabyte rx6700 xt 12G Gaming OC - 6 hó garancia
- XFX Speedster QICK 319 AMD Radeon RX 6750 XT (RX-675XYJFD - Azonnal átvehető, Számla + Gari: 2028.01
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! RX 9060 XT / 9070 / 9070 XT videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- PowerColor Red Devil AMD Radeon RX 6800 XT 16GB Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S23 Kompakt csúcs, 120 Hz AMOLED, 50 MP Pro kamera 8/256 GB
- iKing.Hu - Xiaomi 14T Blue Gyors, stílusos és megbízható 12/256 GB Használt, karcmentes,Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest