- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CJ3
senior tag
válasz
Osutora
üzenetére
Nekem i5 3450 em van a 7850-et 99%-on hajtja szóval lazán kihajtja a 7870-et is szerintem.........így van amelyikre van pénzed.....akkor inkább 7870-----Sapphire vagy Asus

gyuromoj: Ez van nálam is csak nálam a SATA 1 SATA 2 port teljesen a VGA-alatt van, tehát fentebb még mint neked........L sata kábel a megoldás
Én is úgy voltam hogy 2 vinyó 1 DVD író ez 3 a 4-ből....
Csak nekem a 2 winyóba megy az L-kábel mert oldalra vannak...szóval nekem így macerásabb volt, de végül is a 2 winyóé ment alulra(Sata 3-4 ....ahol volt hely ....a DVD meg kapott egy L Satát felülre Sata1 és így minden fasza
Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- MSI Radeon RX 6700 XT MECH 2X OC 12GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- MSI Radeon RX 5700 XT MECH OC 8GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- Vadiúj AM 4 procik! Raktáron! Kamatmentes rèszletre is! ÈRDEKLŐDJ!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- AKCIÓ! Acer KG241QSbiip 24 165Hz TN FHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Én is úgy voltam hogy 2 vinyó 1 DVD író ez 3 a 4-ből....