- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen széket vegyek?
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
RPZ
tag
válasz
raubisoda
üzenetére
Hú, gyorsan jött a válaszod, láttam, h itt lassabban pörögnek a hsz-ek, így el is felejtettem ide visszanézni.
Igen, unlockos. Tetszik az ötleted, én is ebben reménykedtem még, h esetleg vmi cpu, v ram összeférhetetlenségről van szó. Persze nem értek hozzá, csak fantáziálok
.
Érdekes módon kb. egy hete raktam fel először az amd overdriveot, és akkor meg is próbáltam kicsit húzogatni (pedig már kb 5 éve megvan a proci
, aztán az első fagyás után visszaállítottam mindent eredetire. A biosban is tettem egy próbát, és emlékszem, h 110-re nőtt a pcie, de nem tudtam, h az most jó, vagy rossz. Viszont akkor mindent vissza is lőttem eredetire:
[link]Tehát elvileg ez most nem okozhatta a gondot. VISZONT: most eszembe jutott, hogy van ez az "Enhanced Halt State" feature (ami ugye mindig a terhelésnek megfelelően változtatja a szorzót és a feszültséget) a biosban, és ez be van kapcsolva. Emellé az is oda van írva, h stabilitási és kompatibilitási problémákat is okozhat. Persze 5 évig nem okozott problémát, bár ez most új hardverelem.
Lehet esetleg ez a ludas?? Most kikapcsolom, és tesztelgetem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Pályára állt a BME nagy dolgokra hivatott kisműholdja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Programozás topic
- Foxpost
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

.