Új hozzászólás Aktív témák
-
Steve198310
őstag
válasz
lowzor #54310 üzenetére
Azt hiszem még mindig nem tudja mi a BS. Na de mindegy
Katt777. Legutóbb mikor a FC4-et vetettük össze én a legmagasabb grafikain + 2 él mellett toltam. Ami 35-60 FPS körül járt (Vsync) Ha ki kapcsolom a 2x élt menten 60FPS Fix jött. Akkor hol is van az a 4-5 FPS többlet?
Meg eheted a tesztedet. ha a Vsync nincs bekapcsolva akkor még 80-90FPS-t is megy. -
katt777
félisten
válasz
lowzor #54310 üzenetére
Tesztelek magam, a hibáknak utánanézek, ennyi. Aki ezt maga nem teszi meg, annak véleménye továbbra sem érdekel. És azt is tudom, amikor valaki azt mondja, tesztelt, az érveiből meg kiderül, hogy valójában nem, csak dumál a semmibe. Tehát nyugodtan hanyagolhatjuk a témát.
Az én 7870 kártyámon 1x láttam BS-t, azt is a hibás installer okozta. A többi meg olvasható mindkét topicban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Apple MacBook
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3231
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest