- Gaming notebook topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Apple MacBook
- Egy módosított állománnyal több GPU-ra is engedélyezhető az AMD-féle FSR 4
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Steve198310
üzenetére
Hát, C topicban jószerivel mindig W7-en jöttek a bugok, de én szép számmal találtam Win 8 alatt is.
W8.1 alatt nem is látom az érintő felületet, de 8 alatt sem láttam, mert No1 teendőm volt kikapcsolni.asker1204: nV-t vegyél, vazze! (GTX960) 270(X)/280(X) sem éri meg az árát. GB VGA-k jól.
Ha JÓ AMD-s kártyát akarsz, vegyél egy használt 7870XT, pofátlanul alulárazottak. 40k már jó ár volt, amennyiért az enyém elment, teljesítményben meg fogta a 280-at, de gyakorlatilag a 280X-et is, mert max pár FPS-szel maradt le tőle (45 vs 50), aminek semmi jelentősége. És olvasmányaim/tapasztalataim szerint jóval kevesebb a driver gond vele, mint az R9-esekkel (de mivel AMD, úgyis lesz).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elden Ring
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gaming notebook topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- iPhone topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M4 24GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

W8.1 alatt nem is látom az érintő felületet, de 8 alatt sem láttam, mert No1 teendőm volt kikapcsolni.