- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Home server / házi szerver építése
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Milyen videókártyát?
- UHD filmek lejátszása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Steve198310 #53058 üzenetére
Vagy simán kilép kevés memóriával, vagy 2D textúra kirajzolási hiba. A poén, hogy a videó közepén csinálja, 3D-nek semmi köze hozzá. Swap fájl-lal működik, de ez idegesítő (ráadásul min graffal is kell neki, vagyis vsz. a videónak, mert a játék nem zabálja meg). Ha mindent ráteszek, 1.8FPS
, miközben ritka pocsék képet nyújt, használhatóvá butítva kb. mint egy Unreal engine 3. Bármi grafikát állítok, percekig újra megy a betöltő videó, egyébként 92FPS alá nem tudtam vinni eddig, szóval még nem jöttem rá, melyik beállítás vágja haza. Az viszont biztosan rossz (driver is lehet akár), mert van pár DX11-es játékom, és egyik sem fekteti meg a karit. Alapvetően szerintem ez egy hiperszarul megírt játék még 3. javítással is. Nem is szidom az AMD meghajtót, a 2 legfrissebbel ua. hibák vannak.
Ja, és volt benne az elején egy Auto Mantle, az vhová eltűnt.Pedig kikapcsoltam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Eladó Új állapotban lévő Xiaomi Redmi 13C 4/128GB / 12 hó jótállás
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest