- Milyen monitort vegyek?
- Mini-ITX
- Pánik a memóriapiacon
- Házimozi haladó szinten
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
kispalya
üzenetére
Ez akkor király, ha ezzel gart vesztesz.

Lacuss20: Ha alapon és minden játékban ilyen, akkor gar (ha csak nem a táp gyenge alá). Mantle produkált nálam hasonlovakat Thief-ben 14.3-as driver után (az nyilvánvalóan driverbug), illetve BF4-ben fordult elő asszem 1.4 update-ig (katonák sisakja lógott a végtelenbe és tovább).
Ha mindig csak jó idővel a játék elkezdése után jelentkezik, akkor legnagyobb eséllyel a hűtés kevés.Steve198310: Nálam tuningnál fordult elő, és RAM-ot kellett visszavenni. Igaz, nem 100%, de hogy a fesz kevés (ill. órajel magas), az biztos, már amennyiben a hűtés és a meghajtó OK.
zseko: Nekem meg azt mondták, annyiért adjam a 7870XT-t.

Radeonnál sosem lehet tudni, de mivel más típus (és az előző beállításai nagy eséllyel bekavarhatnak), én lepucolnám a drivert kártyacsere előtt, abból nem lehet baj.
Én a helyedben mindenesetre várnék biztosan DX12 kompatibilis (nem szoftveresen) kártyákra, esetleg egy GTX960-ra ja most minden úgy fut, ahogy szeretnéd.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI GTX 1660 ti ARMOR OC 6G hibátlan állapotban eladó
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PULSE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- GIGABYTE RTX 4090 GAMING OC 24G GDDR6X Magyar bolti GARIS!
- MSI GeForce RTX 4090 GAMING X TRIO 24GB - Friss wellness - Garancia
- UPDATE 11.13. HP üzleti laptopok Elitebook, Probook 4-13. gen gar.
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 9800X3D / Nitro+ RX 9070XT/ 32GB DDR5
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 12 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi