Új hozzászólás Aktív témák
-
BalaNce87
addikt
válasz
seederking #5200 üzenetére
Én tegnap jutottam végre hozzá egy Sapphire 7850-hez. 6850-ről váltottam és ahhoz bőven elég volt a proci 3.6-on. Tegnap kipróbáltam a Black Mesa alatt és mikor kiléptem kb 97-98%-os kihasználtságot láttam egy pillanatig.
Szóval annak a procinak elégnek kelle lennie. Főleg Full HD-ban!A melegedéses témához meg annyit, hogy egy közepes házban zárt oldallapokkal a 6850 kb 50 fokos volt IDLE-ben kicsit megrántva. Betettem az újat és több mint 10 fokkal alacsonyabb a hőmérséklete úgy hogy egyből OC szintre húztam!
-
csucsbicep
nagyúr
válasz
Ha 99%-on megy a vga, akkor jó, de ha csak 60-70%-on, akkor cpu limit van.
-
tick
aktív tag
válasz
Normál esetben nem stabil 100%, kivéve ha jóval kisebb a gép teljesítménye, mint amit a játék megigényelne. Nyilván ha nem történik semmi, akkor kevesebb dolga van a VGA-nak.
-
gordonfreemN
addikt
válasz
Amúgy ez a kérdés engem annyira bosszantott tavaly és nem akart a fránya mérleg nyelve sehova billenni, hogy lecseréltem az AMD-t egy i5-re
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Formula-1 humoros
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elképesztő mértékben tömörítenék be a nagy nyelvi modelleket
- CASIO órák kedvelők topicja!
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest