Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
belinho #49996 üzenetére
Én R3lax üzenetére válaszoltam. Olvass csak vissza... Az ő adatlapján van HD7950. Azt is írtam, de az adatlapomon is megnézheted, hogy HD7850 2GB OC (920/1250) van a gépemben, amit 950/1250-ben használok akár 24/8. A Phenom II X4 970 a 3.5GHz-el miért is lenne kevés egy ilyen kártya mellé? Kimértem 4GHz-en is ha ennyire @-kodni akarsz velem. Gyorsulás ezeken az órajeleken nem volt. Mantle API közben simábban futott a BF4, de DX11-ben sem panaszkodhattam. Multiplayerben meg nem játszok, szóval erről ennyit... Már elnézést, hogy nem írtam ki minden posztban, hogy hány fokos a szobahőmérséklet (24fok), elég ha én figyeltem ha jelentősebb eltérést tapasztaltam. Az R260-as kártyát pontszámban nem tudtam beérni, csak a Catalyst 13.9 driverrel. A friss mérések szerint a HD7850 egyre jobban leszakadozik és én is hasonló következtetésre jutottam. Ezért is írtam tegnap az 1000/1250 órajelet Catalyst 14.4 driverrel, mert a közel azonos eredményhez ezek az emelések voltak szükségesek. Ezek a pontszámok persze semmit sem jelentenének, ha a játékok simán futnának. Erről szó sincs... Ezért emeltem ki a minimum FPS fontosságát, amihez a CPU-nak esetemben semmi köze sincs, mert közben a CPU terhelést is néztem. Drivert cserélgetve jöttek ki ezek az eredmények. Az AMD nem tud olyan jó drivert kiadni mint a zöldek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mit tud egy retró kézikonzol?
- Autós kamerák
- Linux felhasználók OFF topikja
- Horgász topik
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest