Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz belinho #49996 üzenetére

Én R3lax üzenetére válaszoltam. Olvass csak vissza... Az ő adatlapján van HD7950. Azt is írtam, de az adatlapomon is megnézheted, hogy HD7850 2GB OC (920/1250) van a gépemben, amit 950/1250-ben használok akár 24/8. A Phenom II X4 970 a 3.5GHz-el miért is lenne kevés egy ilyen kártya mellé? Kimértem 4GHz-en is ha ennyire @-kodni akarsz velem. Gyorsulás ezeken az órajeleken nem volt. Mantle API közben simábban futott a BF4, de DX11-ben sem panaszkodhattam. Multiplayerben meg nem játszok, szóval erről ennyit... Már elnézést, hogy nem írtam ki minden posztban, hogy hány fokos a szobahőmérséklet (24fok), elég ha én figyeltem ha jelentősebb eltérést tapasztaltam. Az R260-as kártyát pontszámban nem tudtam beérni, csak a Catalyst 13.9 driverrel. A friss mérések szerint a HD7850 egyre jobban leszakadozik és én is hasonló következtetésre jutottam. Ezért is írtam tegnap az 1000/1250 órajelet Catalyst 14.4 driverrel, mert a közel azonos eredményhez ezek az emelések voltak szükségesek. Ezek a pontszámok persze semmit sem jelentenének, ha a játékok simán futnának. Erről szó sincs... Ezért emeltem ki a minimum FPS fontosságát, amihez a CPU-nak esetemben semmi köze sincs, mert közben a CPU terhelést is néztem. Drivert cserélgetve jöttek ki ezek az eredmények. Az AMD nem tud olyan jó drivert kiadni mint a zöldek.

Új hozzászólás Aktív témák