Új hozzászólás Aktív témák
-
cskamacska
addikt
válasz
synthattik #4936 üzenetére
Egyébként ezt most hogy, _most_ veszel egy második kártyát hogy _évek múlva_ jól menjenek a játékok?
Szerintem ezt te sem gondoltad komolyan(írtad is hogy majd később).
Várhatóan sokkal jobban jársz egy időközi cserével, de legrosszabb esetben később is hozzárakhatsz egy másik 7870-et, amikor már nem úgy mennek a játékok mint szeretnéd.sakal83: Ne idegesíts, hogy 2GB nem lesz elég a játékoknak belátható időn belül.
Vaskos árú(180ezerről beszélünk? többről?
) dupla 7950-et venni hogy később is elég legyen szerintem erős túlzás.
csaabz: Szerintem erős a Borderlands 2 nVidia által megszerkesztett csapdájába(azaz néhány ATi kártyák aló direkt eltüntetett effekt miatt nVidia vidkártyát vetetni) önként és dalolva belesétálni, de ha már teszed, akkor a rossz nyelvek már egy olcsón beszerezhető GT430-as kártyát is elégnek tartanak hozzá. Hitoshi san nindzsái által eléd tárt linkeken egész friss leírása van a hibrid PhysX dolognak.
-
lowzor
veterán
válasz
Egy 7870 simán elég lesz még 2 évig Full HD-ra. Max 1-2 effektet ki kell majd kapcsolni, de szerintem abba nem fogsz belehalni. Ha megér neked kb plussz 80k-t (tápcserével együtt), hogy MSAA-val, meg mindenféle biszbasszal 100 FPS-el fussanak a játékok, az a te dolgod.
-
sakal83
addikt
válasz
7870cf-t biztos nem vennék, mert csak 2gb ram van rajta, ami kevéske is lehet a jövőben. Akkor inkább az olcsóbb 7850cf meghúzva vagy 7950 cf, mert azon 3gb ram van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Micro Four Thirds
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Path of Exile (ARPG)
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- További aktív témák...
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest