Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
- = Zk = - #48766 üzenetére
Ott szerintem játék terén is van baj bőven..
BF4 alatt sem úgy produkál a mantle, mint ahogy. Mondjuk a CF kezelés nem az igazi még Mantle-val. DX 11 alatt pedig szépen megy.
Pl. a Bioshock Infinite nagyon szépen megy CF-fel.
A 14.4 elég érdekes dolgokat művelt, pl. Diablo 3 alatt random villogó textúrák voltak, más játékok alatt 100%-on tekert a 2. gpu, állandóan.
-
MZsoltee
veterán
válasz
- = Zk = - #48766 üzenetére
Ez igaz, de fejlődnek és már van amit jobban csinálnak mint a zöldek, pl a játék támogatás( igen fizetés azért, hogy jobban menjen),
Ettől függetlenül jó vétel egy 770-es 70-75k környékén van is fent két giga... De nem tudom mivel jobb, mint egy 7970-es amit 10kval olcsóbban megkapsz. Mindig az egykártyás rendszer híve voltam, egy erős kari és nincs probléma. De azért megfúj néha a CF szele, de eddig ellenálltam!Ha kevés a 770/7970/280x, akkor lehet venni 290-et az is jó árban van és erős mint az éllat és nem kel cf driver se!
Dark KillerX: Nem használnám ki azt se nem kell, jó ami van. Csak a gondolattal játszottam el 1650*1080ban teljesen felesleges ennél erősebb kari!
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gamer számítógép Asus B150M i3 6100 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Sharkoon 500W
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged