Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
 - Projektor topic
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Házimozi belépő szinten
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - OLED TV topic
 - Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
 - Milyen RAM-ot vegyek?
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Leavemealone
tag
válasz

Steve198310

üzenetére
						Én a DLC-ket kezdtem el kapásból első küldinél volt olyan rész ahol belasssult és ki is kapcsoltam. Úgy tűnik az én Intel procim kevés hozzá
 Egyébként meg parasztvakítás az egész, Batman Arkham originsbe se azt nézem, hány újságpapír repked körülöttem, meg nem a törmelékek teszik realisztikusabbá a játékot...de akinek ez tetszik az vegyen ezért nvidia kártyát 
 - 

válasz

Steve198310

üzenetére
						De ez a Phyx konkrétan mit csinálna?Nekem eddig két helyen volt gond ott ahol egy kövér fickót kellet kinyírni és egy raktárban lövöldöztünk meg ahol egy rockendrolos tuning autós banda klub házát kellet szétlőni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
 - eBay-es kütyük kis pénzért
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - Projektor topic
 - Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? Igen, gyere, mutatom, hogy hol...
 - Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
 - Spórolós topik
 - alza vélemények - tapasztalatok
 - Napelem
 - PlayStation 5
 - További aktív témák...

- SAPPHIRE NITRO+ AMD Radeon RX 7900 XT Gaming OC Vapor-X 20G - Konzolvilág garancia 2027.05.07.
 - SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 NITRO+ - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
 - ROG Strix GeForce RTX 3090 OC Edition 24GB GDDR6X
 - Nvidia Geforce RTX 4070 Ti
 - Új garancias PNY OC rtx 4070 super 3 ventis OC verzio!

- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
 - GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
 - 24 GB-os RTX 3090 OEM
 - Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
 - HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3666 100% Akkumulátor

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Egyébként meg parasztvakítás az egész, Batman Arkham originsbe se azt nézem, hány újságpapír repked körülöttem, meg nem a törmelékek teszik realisztikusabbá a játékot...de akinek ez tetszik az vegyen ezért nvidia kártyát