- Házimozi belépő szinten
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
Új hozzászólás Aktív témák
-
nomad138
tag
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Így van! Előtte egy garanciáztatásból kapott új MSI R9 270 Gaming volt aminek a MAX órajele a gaming app-al húzva 975Mhz volt. Gyönyörű szépen vitte a Battlefield 4-et Ultran és ott nem voltak laggolási, droppolási problémák problémák. A processzort és a kártyát is sajnálnál ha elkerülne. A kártya az zsír új garanciás de ha állításotok szerint ez CPU limit akkor meg van kötve a kezem. Az Asrock Extrem TUning Utili programban tegnap kicsinyenként felhúztam a processzort aztán kék képernyő lett a vége. Most annyit emeltem hogy 3,8 fölé ment de 3,9 alatt van. Ezeknél a kártyáknál számít hogy melyik állásban van a Bios kapcsoló?
-
Sanyi2134
csendes tag
válasz
DEV_NULL
üzenetére
Csak az órajel miatt javasoltam mert ha megnézed és elolvasod,hogy az órajelet akarta felhúzni 4.2re és a 6100as nem bírta így azért javasoltam egy 6300ast mert árba nincs nagy különbség de órajelbe már szinte alapon hozza a 4ghz-et,amit fel lehet húzni 4.4ghz is nekem is ez van.
Természetesen ha van lehetősége akkor egyértelmű,egy 8magos beszerzése(de itt most nem is erről volt szó) bár szerintem egy 6100asnak ki kell hajtanija egy 270xet simán!
Új hozzászólás Aktív témák
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Napelem
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- RTX-3080 és RTX-3070Ti kártyák eladók
- Eladó erős 1080p Gamer konfig Gamer monitorral
- XFX Quicksilver AMD Radeon RX 7800 XT Magnetic Air - Arctic White - Alza garancia 2028.02.25.
- XFX Quicksilver RX 9070 XT White Magnetic Air Edition 16GB (3 év garancia ALZA)
- Keresek: Fehér NVIDIA RTX 5070 Ti Videokártyát (Csere/Vétel)
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi