- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Fujifilm X
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Autóhifi
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark KillerX
addikt
válasz
ArtMooney #46470 üzenetére
Lehet megbánom,ha nem cserélek,de sajnos erről a típusról nem sok mindent tudni.
Teljesítménybe sztem,mert húzott verzió bőven 7870 szint,és sztem még némileg lehet tovább húzni,csak úgye az én 7850-em is elég jól húzható,és a driverek is jók nálam.
Csak ugye az a francos kíváncsiság.
De mivel új legalább van rá majdnem 3 év gari,szóval az mindenképp jó dolog lenne.
- = Zk = - Igazából nekem is ezekre lenne jó cserélni (660Ti,760,7950),csak nehéz találni jó darabokat,amik vannak,azokra meg bőven rákell fizetni,én meg költeni nem igen szeretnék,viszont ezen legalább lenne + plusz gari,mármint a 660 SC-n,és némileg húzva hozza a 270 kari szintjét,játékokban tuti,és nekem ennyi bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- MSI 3080 10G GAMING Z TRIO ( Fehérre festett)
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Eladó ASUS Phoenix GTX 1660 OC 6GB (PH-GTX1660-O6G)
- PowerColor RX 6700 XT 12GB GDDR6 Hellhound Eladó!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged