- Pánik a memóriapiacon
- Milyen széket vegyek?
- Plazma TV topic
- Milyen videókártyát?
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASUS ROG Ally
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
belinho
üzenetére
Bőven elég, ezt már soxor leírtam, és egy rakat tesztet is linkeltem be anno, természetesen játékokat (rákereshetsz). Ha a legfőbb cél a játék, a 6800K simán megfelel, semmiben nem dolgozott 80% fölött, még ha tuningoltam is a 7870XT-t, amely a legerősebb kari ebben a topicban. Ráadásul az én procim simán vitt 4.8GHz-et. Magam is éppen ezért vettem anno 6800K-t, amikor csak erre volt lehetőségem, és másnak sem ajánlanám, ha nem jött volna be. Régebbi játékoknál előbb lesz persze CPU-limit, de ki nem sz.rja le, hogy 100 v. 120FPS?

A magas grafikai beállítású markokat éppen azért futtattam, hogy minőségi játékbeállításokat szimuláljak, default markok nem jók semmire, ha csak nem azt akarja bebizonyítani a "hozzáértő", milyen gyenge processzora van.

Dark KillerX: Éppen, hogy nincsen különbség (mindegyik általad említett játékot próbáltam).
Lásd fent, és az említett játékokat. Crysis 3 pl. 6800K mellett ugyanannyi volt, mint a 4670 társaságában. Multi más tészta bizonyos játékoknál (BF).
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- Lenovo Ideapad 3 : I3 10110U / 4GB / 256 GB SSD / Win 11
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Lásd fent, és az említett játékokat. Crysis 3 pl. 6800K mellett ugyanannyi volt, mint a 4670 társaságában. Multi más tészta bizonyos játékoknál (BF).