- Kiderült, hogy melyik AI-cégeket venné meg az Apple
- Öngyilkossághoz adott útmutatókat a ChatGPT, perelik az OpenAI-t és Altmant
- Panorámás, E-ATX-es toronyház a Thermaltake-től, akár "lopakodó" alaplapokhoz is
- Sokrétű segédkijelzővel gyarapodott a Corsair portfóliója
- Többféle belsővel jönnek a Kysona 50 gramm alatti, akciós egerei
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
DEV_NULL #45924 üzenetére
Hát, a rókának sztem mindenki...
No de elhoztam egy képmentést az adatbázisomból, lehet nézni a teszteredményeket. Ahol HQ jelölés van, azt a tesztet Extrém fölé toltam maxra, mert szemantikailag ez jelenti az extrémet, nem egy közepesen magas beállítás, amivel pl. 3DMark-ok utaznak. Játékokban minden maxra volt tolva, természetesen AA, AF, stb. is. Ráadásul ezzel hamarabb ki lehet deríteni egy tuning stabilitását, mint default, vagy bármi más, kevésbé megterhelő beálíltással. Az összehasonlító eredmények is érdekesek (sztem), pl. "elég e AMD proci" témában.
Ha valamit még meg kellene nézni, szóljatok. Ha tudok progit szerezni hozzá, és időm is engedi, megnézem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Motoros topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- Xiaomi Mi 9T Pro - tizenegyes!
- Assetto Corsa EVO
- Hajmeresztő ajánlat: 34,5 milliárd dollárért vinnék a Google Chrome böngészőjét
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- HUAWEI MateBook 13 2020 - Kijelző nélkül - I7-10510U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD+ 2TB HDD
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest