- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Pánik a memóriapiacon
- Harmadjára is bevásárolná magát az AI-ba az Intel?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
RMZ250
senior tag
válasz
Dany007
üzenetére
Pont ez az, a FC2-t pont ezé szartam le. A 3 nem csőjáték, oda mész ahova akarsz akkor amikor akarod. Persze a sztori miatt csinálni kell a feladatokat meg mondja, hogy mit kéne csinálni. Lehet rambózni, de ha akarom akkor egyetlen lövés nélkül lopakodva lekéselem az egész tábort. Régebben elkezdtem játszani a virágbolti verziót de nem nagyon tudtam mikor mit kell tenni mire valók az állatbőrök meg a növényekkel mit kell csinálni, mik ezek a tetoválások meg minden szóval túl bonyolultnak tűnt és nem tetszett. Viszont így magyarul óriási élmény volt nekem a játék, ráadásul kétféle befejezése van
Többféle kivégzési mód van benne ha az ellen mögé lopózkodsz Szóval nagyon változatos. Úgy voltam vele mint az első résszel, hogy ha elkezdtem akkor alig bírtam felkelni a gép mellől. Egyszónak is száz a vége: KÚRVA JÓ játék

Még annyi, hogy szerintem ez ugyan az mint a Crysis 1 csak mindenféle higtech nélkül. Itt is teljesen körbejárhatom a táborokat megtervezhetem a rajtaütést, fényképezővel megjelölhetem a célpontokat stb.stb.
Faszák a fegyók is van íj is amit a vége felé nagyon megszerettem.A topiktól meg bocs az offért

Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Tmactime MWS-001 elektromos rovarcsapda / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen PRO 5 I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Többféle kivégzési mód van benne ha az ellen mögé lopózkodsz Szóval nagyon változatos. Úgy voltam vele mint az első résszel, hogy ha elkezdtem akkor alig bírtam felkelni a gép mellől. Egyszónak is száz a vége: KÚRVA JÓ játék