Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• katt777

félisten

válasz Cseneles #45024 üzenetére

A Mantle a VGA-n is segít.
    Nem tudom, hallottál-e róla, hogy az új DirectX is mantleosodik, azaz azzal is "lemennek gépi kódba", tehát mire lenne pár program Mantle támogatással, lesz arra DX is. Régen amúgy PC-re is tudtak optimalizálni, mert kénytelenek voltak hardvert programozni, hol volt még a windows meg a directx... :Y Én azóta is azon dühöngök, hogy mi a f.szért kell szoftveres áttét, aztán meg hibajavítás szintén szoftverből, de hát nyilván kevés a hozzáértő programozó, mint az a játékok minőségéből is észrevehető. :(((

belinho: Minden rendesen beállított, főleg mai játék VGA limites, de nálam még az Oblivion is. Játékok is vannak, ott sem lesz más az eredmény, előre borítékolhatom, mert már a 6800K is csak 40-60%-ban dolgozott alattuk, leszámítva BF 3-4-et, na, ott 80%-ban, tehát még annak az ereje sem kellett. Persze vannak, akik lebutítják a grafikát, aztán bőven fikázzák a "gyenge" processzorukat, de azok véleménye számomra nem mérvadó. :DDD :R Nem azért vettem ilyen VGA-t, hogy rontsam a szememet, aztán még siránkozzak, hogy gyenge a procim. A Markok és az Unigine-ek is full grafikával mentek full HD-ben, nem defaulton.

• Nuada herceg

őstag

válasz Cseneles #45024 üzenetére

Én nagyon keveset tudok a Mantle Api-ról.

De akkor most ha jól értem amit írtál, a procsszor gyengeségén javít ez a megoldás?
    Én ma vettem a HD 7870-et. Mellé egy I7-es konfigom van 8 Gigával.

Akkor most ne várjak sok javulást a Mantle-val?
    Vagy azért az mindenképpen több fps-t ad, mint a direct x?

Tényleg nem értek hozzá, ezért próbálok 1 kicsit okosodni. :)
    Előre is köszi a választ.

Új hozzászólás Aktív témák