Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
Cseneles
üzenetére
A Mantle a VGA-n is segít.
Nem tudom, hallottál-e róla, hogy az új DirectX is mantleosodik, azaz azzal is "lemennek gépi kódba", tehát mire lenne pár program Mantle támogatással, lesz arra DX is. Régen amúgy PC-re is tudtak optimalizálni, mert kénytelenek voltak hardvert programozni, hol volt még a windows meg a directx...
Én azóta is azon dühöngök, hogy mi a f.szért kell szoftveres áttét, aztán meg hibajavítás szintén szoftverből, de hát nyilván kevés a hozzáértő programozó, mint az a játékok minőségéből is észrevehető. 
belinho: Minden rendesen beállított, főleg mai játék VGA limites, de nálam még az Oblivion is. Játékok is vannak, ott sem lesz más az eredmény, előre borítékolhatom, mert már a 6800K is csak 40-60%-ban dolgozott alattuk, leszámítva BF 3-4-et, na, ott 80%-ban, tehát még annak az ereje sem kellett. Persze vannak, akik lebutítják a grafikát, aztán bőven fikázzák a "gyenge" processzorukat, de azok véleménye számomra nem mérvadó.
Nem azért vettem ilyen VGA-t, hogy rontsam a szememet, aztán még siránkozzak, hogy gyenge a procim. A Markok és az Unigine-ek is full grafikával mentek full HD-ben, nem defaulton. -
Nuada herceg
őstag
válasz
Cseneles
üzenetére
Én nagyon keveset tudok a Mantle Api-ról.
De akkor most ha jól értem amit írtál, a procsszor gyengeségén javít ez a megoldás?
Én ma vettem a HD 7870-et. Mellé egy I7-es konfigom van 8 Gigával.Akkor most ne várjak sok javulást a Mantle-val?
Vagy azért az mindenképpen több fps-t ad, mint a direct x?Tényleg nem értek hozzá, ezért próbálok 1 kicsit okosodni.

Előre is köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3842, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W11 I HDMI I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én azóta is azon dühöngök, hogy mi a f.szért kell szoftveres áttét, aztán meg hibajavítás szintén szoftverből, de hát nyilván kevés a hozzáértő programozó, mint az a játékok minőségéből is észrevehető. 
Nem azért vettem ilyen VGA-t, hogy rontsam a szememet, aztán még siránkozzak, hogy gyenge a procim. A Markok és az Unigine-ek is full grafikával mentek full HD-ben, nem defaulton.