- 80 cm-es képtálójú, 4K-s BenQ monitor audiovizuális típusú munkához
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- AI és közelségérzékelő növeli az MSI QD-OLED kijelzőinek élettartamát
- Bemutatjuk az MSI új Godlike X870E és MAX szériás alaplapjait
- Összefoghat az Intel és a Samsung üvegszubsztrátumok piacán
- Autós kamerák
- Projektor topic
- Mini PC
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali fotós kérdések órája
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0l1ka
aktív tag
válasz
Monya78 #42965 üzenetére
Hát jó
én csak arra céloztam hogy ha monitorozom játék közben MSI AB-vel , akkor a fan speed nekem végig majdnem 18%-ot mutat
tehát olyan mintha nem is pörögne csak alapjáratok
na ezt szerettem volna megtudni, hogy ez miért ?! de hőmérséklet rendbe van ,max 65 fok volt 2 óra BF4 után..
Na nem VRAM hibás a kártya ,(eddig nagyon úgy tűnik
) nagyon megszívatott ez a sniper elite, mert csak ebben a játékban jön elő amit mutattam a videóban , ma még csak tesztelgettem mindenféle programmal, egyiknél se jött elő semmi , játszottam 2 óra BF4-et semmi gond nem volt , AC4 úgyszintén , most az új AC liberation HD az is gond nélkül megy..,így közben utána olvastam dolgoknak, mivel nem eredeti a sniper elite
elég sokaknál jelentkezett grafikai hiba kinek milyen és kinek ,hogy jön elő , persze ez sem mindenkinek , na nekem így jött elő ..szóval nem vacakolok én driver cserélgetéssel egy játék miatt , uninstall lett belőle
na így gondoltam kipróbálom a "újabb" sniper elite nazi zombie army 2-őt , azzal meg 2 órát nyomtam és semmi gond nem volt vele ,semmi grafikai hiba nem jött elő, mindegy mit csináltam... szóval rám ijesztett rendesen
Új hozzászólás Aktív témák
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R 9 9950X / RX 9070XT 16GB / 64GB DDR5 / 1TB 990Pro
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest