- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mini PC
Új hozzászólás Aktív témák
-
rígel
őstag
50 alatt vettem december közepén

Direkt nagyon halk megoldást kerestem, nem csalódtam. max. 30%-on pörgetem a hűtőt és C3 ban sem megy fel 65 C-nál magasabbra a gpu hőfoka.Brutál halk, és ezt nem azért mondom mert a cpu hűtő elnyomja (volt aki azért titulált halknak itt kártyát, mert nem hallotta a gyári AMD hűtő hangja mögött
)
Kényes vagyok a zajra, a CPU-mon egy Be Quiet Shadow Rock II csücsül, alapon passzívan 40 fok alatt tartja a phenom II 965 BE-t. Tehát nem mondanám nagy zajkeltőnek. Ezenkívűl még egy venti van a gépemben, a tápventi. Ezt is most cseréltem hogy halkabb legyen, egy arctic f12 pwm-re, ennek van legnagyobb hangja, csak éjszakai csöndben hallható.
A vga hangját még csak úgy hallottam, hogy direkt feltekertem a fordulatszámot hogy meghallgassam milyen.A nagyobb baj hogy gyári alapfeszen nem megy 1050 fölött. ha adok neki 1,25-öt akkor megy 1100-on, de az nem éri meg.
Pont ezt mondtam. Ha alapfeszen nem tudod húzni, akkor annak a gpu-ban nem igazán van sokkal több. Némi tuningot még fesz. emeléssel megjátszhatsz, de nincs értelme. ott van értelme fesz. Nekem alapfeszen is elég jól húzható, ha én rátolnék még feszt, lehet 1200+ MHz-t is ki tudnék sajtolni belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- PlayStation 5
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Napelem
- LEGO klub
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Az AI-piac kivégezte a Micronhoz tartozó Crucialt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- További aktív témák...
- Gigabyte RTX 2070 Super Windforce OC
- GIGABYTE GeForce RTX 4080 SUPER WINDFORCE V2 16G - Oazis Computer garancia 2027.05.01.
- Eladó MSI Gaming X 6600 XT 8GB
- EVGA GeForce FTW3 ULTRA GAMING RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit
- OCuLink eGPU setup - XFX SWFT 6600 XT 8GB + EVGA 550W SFX táp + Minisforum DEG1 dock - ELADÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus Kolink 850W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3996, 100% Akkumulá
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)