- Mindenkinél több és erősebb AI gyorsítót ígér Elon Musk
- M.2 csatlakozók terén (is) jónak ígérkezik az MSI közelgő AMD-s alaplapja
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Szinte a semmiből robbanna be az 1,4 nm-es eljárásával a Rapidus
- Félszáz terabájtos HDD-k előtt nyitotta ki az ajtót a Seagate
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Amazon Kindle
- Fali konzol lapos tévékhez
- Projektor topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
Új hozzászólás Aktív témák
-
mexel
veterán
Én is csendmániás vagyok, ezért vettem sapphire-t. 7770-ben az volt a leghalkabb, mindet kipróbáltam. 7870-nél is ez volt idle módban a leghalkabb, párat teszteltem. Amit sajnálok az egy HIS 7870OC volt, olcsó volt, 3 év garis, de a csapágyai nem csúszók voltak szerintem hanem golyósak és idle módban 20%-on hallottam valami halk morgó hangot, így visszavittem, pedig az nagyon jó kártya volt, az vidáman ment 1200 fölött. Sajnos msi-t nem mertem venni mert sok volt a helikopteres, és a 7870-nél nem volt a leghalkabb típus. De erre a 270-esre máshol is azt írják hogy jó, mondjuk idle módban a sapphire picit halkabb a tesztek szerint. ha esetleg lesz újból kapható msi olcsón veszek egyet és letesztelem, akkor megint árulhatom a pár napos-hetes kártyám

Mondjuk ez a sapphire is nagyon halk, nem is hallani és az 1050 is egy 7870 OC-nak felel meg, tehát megérte az árát.
A proci ventim nekem sem hallani, idle módban sokszor passzív, a VX 450-es tápot is halkabbra cseréltem, már nincs igazi hangja a gépnek.
-
rígel
őstag
Letelt a szerkesztési idő. Akkor a vége mégegyszer helyesen:
Pont ezt mondtam. Ha alapfeszen nem tudod húzni, akkor abban a gpu-ban nem igazán van sokkal több. Némi tuningot még fesz. emeléssel megjátszhatsz, de nincs értelme. Nekem alapfeszen is elég jól húzható, ha én rátolnék még feszt, lehet 1200+ MHz-t is ki tudnék sajtolni belőle.
BogyóBP:
Ha gyűjtöd a BIOS-okat, akkor a techpowerup bios adatbázisában sok 270/270X eddig megjelent gyári BIOS-át megtalálod.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Ventilátorok 120/140mm és tápkábel modding kitűnő árakon!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi