Hirdetés
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Fujifilm X
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Gaming notebook topik
- Külső 2,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
válasz
Grave_444
üzenetére
Hát nekem gyakorlatban nincs sok tapasztalatom ezzel a márkával. De már anno 2007-ben, mikor az MSI 8800-at vettem, már akkor sem volt az a kifejezetten ajánlott kategória.
Az a gond szerintem, hogy egyénenként egyikőnknek sincs akkora gyakorlati tapasztalata hogy megtudja mondani melyik mennyit ér. Talán egy nagyobb(!) szervizben dolgozó ember tudna valami statisztikát mondani erről ami releváns lenne.
Tehát az, hogy van / volt pár kártyánk adott típusból adott gyártótól az sajnos semmit nem jelent.Az XFX-ben kicsit csalódtam a tesztek alapján. 7870 és 270x-es kártyáik is a legmelegedősebbek és leghangosabbak. Pedig a márkáról sok rosszat még nem hallottam. Sőt táp kategóriában ajánlottak közé is szokták sorolni.
A gigáról én eddig csak itt hallottam rosszat. Az alaplapjaikat isteníteni szokták... (bár manapság az Asrock-ot is, szóval kitudja, akkor már bármi megtörténhet)
No VTX helyett akkor már én is inkább Sapphire-t vennék, igen. : )
Egyébként még MSI gaminget vettem volna az Asus helyett ha lett volna... De nem volt, így maradt az Asus. Az sem rossz igazából, így most Asus alaplap, Asus hangkártya, Asus vga. Ennyi reklám után meg már adhatnának valamit ingyen.

Új hozzászólás Aktív témák
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- GIGABYTE XTREME RTX 3080 Ti 12GB GDDR6X Videokártya!
- 27% - GIGABYTE RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X GAMING Videokártya! BeszámítOK
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő