- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Mini PC
- Hisense LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
miresz
üzenetére
De ezt én is elismertem, nem? A 8 mag 8 mag, a 4 mag meg hiába erősebb, ha csak 4, sőt, még ha HT van is (4770K), de nincs kihasználva, vagy amúgy is max 30%.
Single-ben teljesen érthető, csak azt nem írtad, és miközben többen írták, hogy BF4 alatt a multit értik, te már legalább a 4-ik vagy, akik (velem együtt) nem feltétlenül azt.
Olyanról mondjuk nem hallottam, hogy ha van is némi CPU-limit, ne lehetne multizni Richivel.mrhitoshi:
Pontosan. Persze van, aki csak végigrohan a pályákon, de ha meg-megállsz körülnézni (ahogy a költő mondta), bizony rengeteg randaságot találni; persze nem csak BF4-ben.Dany007: Nem érted az ilyen összehasonlítás lényegét. Arról van szó, hogy X pénzért megkapod az adott kártyát, amely eléri egy Y pénzért megvásárolható kártya teljesítményét, viszont, ha nincs pénzed az Y kártyára, akkor nagyon is számít a tudás. A 7870XT-m pl. teljesítményben le tudja nyomni a 7950-et, de nem tudtam volna utóbbit venni, még ha az is tuningolható is, másrészt főleg nem érte volna meg +22k-ért (+35%) max. +10% teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- TCL LCD és LED TV-k
- Háztartási gépek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- További aktív témák...
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS - 5120x1440 Dual QHD - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3744, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828, 100% Akksi
- Panasonic HC-V770 FUL HD kamera
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Pontosan. Persze van, aki csak végigrohan a pályákon, de ha meg-megállsz körülnézni (ahogy a költő mondta), bizony rengeteg randaságot találni; persze nem csak BF4-ben.