- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Apple asztali gépek
- OLED TV topic
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen alaplapot vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
válasz
Dany007
üzenetére
Én engem azért gondolkodtat el a dolog mert rengeteg fajta felépítésüt láttam már. Ahol lakom ez már egy nagyon régi panel kitudja legalább 50 éve benne vannak a falba a villanykábelek és nemtudom mit dolgozik vissza a monitor 220V os részére. Ezért gondoltam hogyha van egy árnyékolt kábelem ami úgy gondolom az árnyékolástol és szigeteléstől vastagabb is, akkor zavarmentesebb képet adhat mint egy földigiliszta vastag cucc. Néhánynak még "2 nagy bunkót" is láttam a végén, de a legtöbbnek nincs ilyen.

Nameg aztán én úgy értem a kép vibrálását hogy mintha kicsi lenne a képfrissités pedig megvan a 60hz..Erre mondj valamit szaki
Ezt mivel lehet kiküszöbölni. -
rígel
őstag
válasz
Dany007
üzenetére
Mégis van piaca a több tízezres kábeleknek, és ha van piaca, akkor értelme is.
Mégegyszer mondom, hogy a józan ész szerint így gondolom én is ahogy te, és így is van. De innentől pszichikai kérdés. Ha valaki jobbnak gondol egy 30 ezres kábelt, mint egy már minőséginek mondható 5 ezreset, annak úgysem tudod megmagyarázni. Vájt fülű/vájt szemű ember mást lát és hall, mint az átlagember
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3127, 100% Akkumulátor
- HPE Aruba switch, 48G PoE+, 4SFP+, L3, Smart managed
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Ezt mivel lehet kiküszöbölni.