Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
- Kinéztél egy RTX 5060 Ti-t? Lehet, jobb, ha lecsapsz rá!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen monitort vegyek?
- Kompakt vízhűtés
- Asztrofotózás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Tudom. A mi véleményünk pontról pontra megegyezik. Ha visszaolvasol - egyszerűbb ha hiszel nekem
- én is pontosan ezt mondtam a kollegáknak. A gyártóknál a hibák valószínűsége nem mindegy. Amint látjuk Sapphire-nél ez elég valószínű Asus MSI nél már jóval kisebb rá az esély...
No mindegy pár hsz-szel korábban szinte szó szerint ezt írtam le én is.
@BogyóBP:
Nem gond, mert a hsz-ed másik fele biztosít arról mindenkit, hogy ne számítson az, hogy te mit vettél észre.

1.3 vagy 1.4 neked konkrétan mindegy. Sávszélesség különbségek vannak, 1.4 igazából arra való, hogy átvigye a stereo 3D-s képet is amit 1.3-mal nem tud megtenni. Kb ennyi.
A kábel meg nem okozhat képminőségi problémát max képhibát ha hibás a kábel vagy nem jól árnyékolt vagy akármi. De azt meg egyértelműen észrevetted volna már.
Szóval ha a jel tisztán és egészben átér a kábeleden akkor a képe ugyanolyan tökéletes lesz, mintha egy 20 ezer forintos hdmi kábelen vitted volna át a jelet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mesterséges intelligencia topik
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Hálózati / IP kamera
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Elektromos cigaretta 🔞
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- ELKELT - Sapphire PULSE AMD Radeon RX 7900 GRE 16GB - Csere is
- PowerColor 9070 XT Hellhound Spectral White OC 16GB - Garancia 2028.05.28 - BESZÁMÍTÁS
- PC bontás - Thermaltake ház, Fsp 650W, GIGYBYTE AB350M, AMD RYZEN 5 1600x, 16GB DDR4 3000, GTX 1080
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB GDDR6X (10G-P5-3897-KR) Videokártya
- PowerColor HellHound AMD Radeon RX 6700 XT 12GB GDDR6
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
- Silvercrest Rajztábla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
- én is pontosan ezt mondtam a kollegáknak. A gyártóknál a hibák valószínűsége nem mindegy. Amint látjuk Sapphire-nél ez elég valószínű Asus MSI nél már jóval kisebb rá az esély...