- Milyen videókártyát?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen házat vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Házimozi belépő szinten
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- RAM topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pancsermeste
őstag
válasz
katt777 #40601 üzenetére
Hmmm.. ez is érdekes... nekem szerencsére soha nem pakolta fel a telepítő a CCC-t. Egyszerűen kiveszem a pipát előle, és nem reklamál érte. Most, hogy ráfanyalodtam, újra elindítottam a telepítőt ami érzékelte is, hogy az még nincs telepítve, így automatikusan bepipálta, így szépen fel is rakta.
Köszi, megtaláltam a profilkészítőt, csak nem volt világos, hogyan működik, főleg, hogy az először próbált digitális síkképernyőnél lévő színprofilt valamiért nem tudja kezelni, hiába mentettem el, de az asztalkezelésnél lévő színkezelésnél létrehozott profilt már igen.
Na, ez így már használható... azért kár, hogy nem lehet folyamatosan állítani.
Lehet visszateszem az ATT-t is, és ha a hardveres beállításokat nem is használom, a színkezelés része talán még működhet??
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged